Pocket in uw nieuwe tabblad in Firefox verbergen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Met Pocket voor Firefox kunt u eenvoudig een veelheid aan inhoud, zoals blogs, nieuwsbronnen, webpagina’s en video’s met een enkele klik opslaan.

Als u een nieuw tabblad in Firefox opent, toont Pocket automatisch aanbevolen verhalen, met daarin de beste inhoud op het internet die gebruikers van Pocket hebben verzameld. U kunt deze aanbevolen verhalen echter eenvoudig op elk apparaat in uw Firefox-browser verbergen.

Aanbevolen door Pocket is momenteel alleen beschikbaar in de V.S., Canada en Duitsland. Gesponsorde verhalen is momenteel alleen beschikbaar in de V.S..

Aanbevolen verhalen op uw computer verbergen

1. Open een nieuw tabblad in Firefox.
  2. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en selecteer Opties.Voorkeuren.
  3. Selecteer het paneel Startpagina.
    U kunt ook op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het nieuwe tabblad klikken.
  4. Haal het vinkje bij Aanbevolen door Pocket in de sectie Inhoud van Firefox-startpagina weg.
  5. Haal het vinkje bij Gesponsorde verhalen weg als u geen gesponsorde inhoud meer wilt ontvangen.

Aanbevolen verhalen op uw Android-apparaat verbergen

1. Open de app Firefox voor Android.
  2. Tik op de menuknop om het menupaneel te openen.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Algemeen.
  5. Tik op Startpagina.
  6. Tik op Topwebsites.
  7. Tik op de schuifknop Aanbevolen door Pocket om deze uit te schakelen.

Aanbevolen verhalen op uw iOS-apparaat verbergen

1. Open de app Firefox voor iOS.
  2. Tik op de menuknop om het menupaneel te openen.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Startpagina.
  5. Tik op de schuifknop Trending op Pocket om deze uit te schakelen.

Wie dit artikel behelpsum?

Ien momint...