Hoe bekijk ik Flash-video’s met Firefox voor Android?

This page does not exist in Frysk. You have been redirected to the Nederlands version instead. If you would like to localize it into Frysk, click here. You can also see the English version of this page.

In Firefox voor Android wordt standaard het tikken-voor-afspelen-pictogram voor Flash weergegeven. Gebruik dit artikel om te lezen hoe u video’s kunt bekijken en uw instellingen voor plug-ins als Flash kunt aanpassen.

1. Installeer Adobe Flash player op uw Android-apparaat door een gearchiveerde versie te downloaden vanaf de pagina Gearchiveerde Flash Player-versies op adobe.com. Zie Adobes handleiding voor het handmatig installeren van Flash voor meer informatie.
  2. Tik op het grijze veld met het plug-in-pictogram om Flash-inhoud te tonen, zoals hieronder weergegeven.

tap_to_play_native1

Flash-inhoud afspelen zonder tikken

Het behouden van de instelling Tikken voor afspelen voor Flash is belangrijk voor uw veiligheid op het internet, omdat u dan zeker weet dat u beslist welke plug-ins worden vertrouwd. U kunt Firefox voor Android echter zo aanpassen dat Flash standaard is ingeschakeld:

• Tik op de knop Menu (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) , daarna op Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) en dan Aanpassen, Weergave. Tik daarna op de instelling Plug-ins en kies Ingeschakeld.
  • Tik op de knop Menu (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) , daarna op Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) en dan Weergave. Tik daarna op de instelling Plug-ins en kies Ingeschakeld.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

These fine people helped write this article: Tonnes. You can help too - find out how.