Hoe lees ik opgeslagen PDF-bestanden in Firefox voor Android?

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
  1. Tik op Menu > Opslaan als PDF om een webpagina op te slaan voor offline lezen.
    De downloadernotificatie van Android verschijnt en laat u weten wanneer het downloaden is voltooid.
  2. Tik op Menu > Downloads om de PDF te openen.
    Het scherm Downloads met daarin de vermelde PDF verschijnt. Tik op de PDF om deze te openen met de PDF-lezer die op uw Android-telefoon is geïnstalleerd.
Sommige Android-telefoons bevatten een PDF-lezer die niet compatibel is met PDF-bestanden die in Firefox zijn gemaakt. Gebruik Adobe Reader uit de Google Play-winkel als u problemen hebt met het lezen van PDF-bestanden die met Firefox zijn gemaakt.