Hoe vind ik het versienummer van Firefox voor Android?

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
  1. Tik op het hoofdmenu van Firefox en selecteer Instellingen.
  2. Tik op de knop Naar pagina gaan naast Over Firefox.
  3. U ziet het scherm Over Firefox, waarin het versienummer aan het einde wordt vermeld.