Hoe kies ik de te synchroniseren gegevens in Firefox?

This page does not exist in Frysk. You have been redirected to the Nederlands version instead. If you would like to localize it into Frysk, click here. You can also see the English version of this page.

Met Firefox Sync kunt u bladwijzers, add-ons, navigatiegeschiedenis en andere websitegegevens tussen meerdere apparaten synchroniseren. Dit artikel legt uit hoe u deze instellingen kunt kiezen. Voor informatie over het opzetten van een Sync-account of het beheren van uw apparaten, zie Hoe stel ik Sync in op mijn computer?

Welke soorten gegevens kan ik tussen mijn apparaten delen?

U kunt de volgende soorten gegevens op uw apparaten synchroniseren:

• Tabbladen: uw geopende tabbladen op andere apparaten zullen worden opgeslagen in het menu Geschiedenis op uw computer, en in het tabblad Sync op uw Android-apparaat.
  • Bladwijzers: hiermee kunt u al uw favoriete websites op al uw gesynchroniseerde apparaten benaderen.
  • Wachtwoorden: hierdoor worden uw aanmeldingsgegevens gesynchroniseerd. Als u een hoofdwachtwoord gebruikt, zal dit zijn uitgeschakeld.
  • Geschiedenis: hiermee kunt u websites de u in het verleden hebt bezocht op al uw gesynchroniseerde apparaten benaderen.
  • Add-ons: plaats een vinkje in dit selectievakje als u uw add-ons op uw apparaten wilt synchroniseren. Add-ons voor de desktopversie van Firefox kunnen niet met de mobiele versies van Firefox worden gesynchroniseerd.
  • Voorkeuren: dit synchroniseert het gedrag van Firefox, zoals downloadacties en instellingen voor pop-upblokkering, tussen uw apparaten.

Sync-gegevens beheren op een computer

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer Opties.Klik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Opties.Klik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren….Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren.

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Opties.Voorkeuren.

2. Vink in het paneel Sync de soorten gegevens aan die u wilt synchroniseren.
    Sync Pref 29 - Win Sync Pref 29 - Mac Sync Pref 29 - Lin
  3. Klik op OK om uw wijzigingen op te slaan.Sluit het venster zodra u klaar bent. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen.
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer Opties.Klik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Opties.Klik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren….Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren.

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Opties.Voorkeuren.

2. Vink in het paneel Sync de soorten gegevens aan die u wilt synchroniseren.
    manage sync 38 Fx42OptionsPrefs-SyncManage
  3. Sluit het venster om uw wijzigingen op te slaan.

Sync-gegevens beheren op een Android-apparaat

1. Tik op de knop Menu (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) en selecteer Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) .
  2. Tik op Sync en haal de vinkjes weg bij de items die u niet wilt synchroniseren. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen bij het afsluiten.

Share this article: http://mzl.la/1DuZA4C

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

These fine people helped write this article: Tonnes. You can help too - find out how.