Hoe kan ik mijn Thimble-projecten delen?

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

U kunt uw Thimble-project op elk gewenst moment delen door in de rechterbovenhoek van de pagina op de knop ‘Publiceren’ te klikken. Als u uw project publiceert, ontvangt u een unieke URL die u kunt delen met vrienden, familie, docenten… iedereen aan wie u uw geweldige werk wilt laten zien!

U kunt uw project altijd bewerken en wijzigingen opslaan zonder de URL te wijzigen.