Startpagina met sluisteken opent extra tabbladen als Firefox start

This page does not exist in Frysk. You have been redirected to the Nederlands version instead. If you would like to localize it into Frysk, click here. You can also see the English version of this page.

Firefox stelt meerdere startpagina’s in als u elk adres scheidt met een pipe-teken (|). Deze functie kan tot problemen leiden als een bepaald startpagina-adres een pipe-teken bevat.

U kunt dit als volgt verhelpen:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer Opties.Klik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Opties.Klik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren….Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren.

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Opties.Voorkeuren.

2. Selecteer het paneel Algemeen.
  3. Vervang in het tekstveld Startpagina alle pipe-tekens (|) door %7C.
  4. Klik op OK om het venster Opties te sluiten.Klik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluiten.Sluit het venster Voorkeuren. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht worden automatisch opgeslagen.

Tip: als het verwijderen van het pipe-teken het probleem niet oplost, kunnen add-ons of malware dit gedrag veroorzaken. Probeer Firefox te vernieuwen om add-ons te verwijderen zonder uw navigatiegegevens en bladwijzers te wissen.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

These fine people helped write this article: Tonnes. You can help too - find out how.