Hardwareversnelling en WindowBlinds zorgen ervoor dat Firefox crasht

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Er is een bekend probleem met WindowBlinds dat zorgt voor crashes in Firefox. Er wordt met de maker aan een oplossing van het probleem gewerkt. Ondertussen kunt u Firefox op de volgende manier blijven gebruiken:

Optie 1: WindowBlinds uitschakelen voor Firefox

Bekijk het WindowBlinds-ondersteuningsartikel How can I temporarily exclude a program from being skinned? voor instructies.

Optie 2: hardwareversnelling in Firefox uitschakelen

Doe het volgende om hardwareversnelling in Firefox uit te schakelen:

1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel Geavanceerd en het tabblad Algemeen.
  3. Haal het vinkje weg bij Hardwareversnelling gebruiken wanneer beschikbaar.
  4. Klik op de menuknop New Fx Menu en klik daarna op AfsluitenAfsluiten Close 29 .

Klik op het Firefox-menu Fx57Menu en klik daarna op Afsluiten. Klik op het Firefox-menu boven in het scherm, en klik daarna op Firefox afsluiten.Klik op het Firefox-menu Fx57Menu en klik daarna op Afsluiten.

5. Start Firefox zoals u gewend bent.
  1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het tabblad Algemeen
  3. Haal onder Prestaties het vinkje weg bij Aanbevolen prestatie-instellingen gebruiken.
    Er worden aanvullende instellingen weergegeven.
    Fx55Performance-disableHWA
  4. Haal het vinkje weg bij Hardwareversnelling gebruiken wanneer beschikbaar.
  5. Klik op de menuknop New Fx Menu en klik daarna op AfsluitenAfsluiten Close 29 .

Klik op het Firefox-menu Fx57Menu en klik daarna op Afsluiten. Klik op het Firefox-menu boven in het scherm, en klik daarna op Firefox afsluiten.Klik op het Firefox-menu Fx57Menu en klik daarna op Afsluiten.

6. Start Firefox zoals u gewend bent.