E-mail doorsturen in Firefox OS

(Omlaat fan Forwarding email)

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
  1. Tik op email om de e-mail-app te openen.
  2. Open het e-mailbericht dat u wilt doorsturen door erop te tikken.
  3. Tik onder in het scherm op forward om het e-mailbericht door te sturen.
  4. Bewerk zo nodig het Onderwerp, voeg ontvangers toe of pas deze aan in de velden Aan en Cc/Bcc, pas zo nodig de tekst aan en tik daarna op Verzenden. Zie composing and sending email voor volledige details.
Tip: vaak wilt u zich bij het doorsturen van e-mail slechts op één aspect van het oorspronkelijke e-mailbericht richten. In dat geval is het een goed idee om het veld Onderwerp aan te passen om bondig te beschrijven waar u zich op richt, en een stukje verklarende tekst aan de hoofdtekst van het e-mailbericht toe te voegen.