Ondersteuning van Firefox is beëindigd voor Mac OS X 10.6, 10.7 en 10.8

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
Dit artikel is alleen van toepassing op Mac-gebruikers.

Vanaf Firefox versie 49 vereist Firefox Mac OS X 10.9 (Mavericks) of hoger. Bezoek deze Apple Support-pagina om uw versie van Mac OS te vinden.</div>

Als u een verouderde versie van Firefox op Mac OS X 10.8 (Mountain Lion) of eerder gebruikt, is het uitvoeren van een upgrade van uw Mac OS naar een versie die Apple nog steeds ondersteunt de enige manier waarop u Firefox kunt bijwerken naar een veilige versie. Bezoek deze Apple Support-pagina voor meer info over het upgraden van uw Mac.

Noot: als u over Mac OS X 10.7 (Lion) of 10.6 (Snow Leopard) beschikt, dient u OS X El Capitan te downloaden voordat u een upgrade naar het nieuwste Mac OS kunt uitvoeren.

Hoewel onveilige versies van Firefox nog wel op OS X 10.8 en eerder zullen blijven werken, biedt het gebruik van een actuele versie van Firefox op een ondersteunde versie van Mac OS de beste en meest veilige ervaring.

// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:Tonnes. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Wurd frijwilliger by Mozilla Support