Firefox voor Android ondersteunt Flash - Het inschakelen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

De nieuwste versie van Firefox voor Android ondersteunt nu Flash.

Zie Firefox installeren op een Android-apparaat via Google Play voor details. Zodra u de nieuwste versie van Firefox hebt, volgt u deze instructies om Flash in te schakelen.

Bekijk uw favoriete video’s en bewegende websites met Firefox mobiel door Flash in te schakelen.

1. Tik om de Flash-plug-in in te schakelen op de hardwareknop Menu.
  2. Tik daarna op Meer en selecteer Instellingen.
  3. Tik in het scherm Instellingen op het item Plug-ins en kies Ingeschakeld of Tikken voor afspelen.

Als u geen Flash op uw apparaat hebt geïnstalleerd, kunt u een gearchiveerde versie downloaden vanaf adobe.com. Voor meer info over het einde van de ontwikkeling van Flash Player op Android, zie Adobes blogpost.

Noot: als Flash niet wil werken op uw apparaat, zie dan Waarom kan Firefox voor mobiel geen Flash afspelen op mijn apparaat?

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen: Tonnes. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.