Cookies inschakelen of uitschakelen in Firefox voor Android

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Sommige websites bewaren gegevens over uw bezoek in bestanden die cookies worden genoemd. Deze cookies helpen websites om uw voorkeuren voor deze websites te onthouden voor als u ze later weer bezoekt. Sommige websites staan toe dat externe partijen cookies op uw apparaat achterlaten voor advertentiedoeleinden.

Doe het volgende om cookies in of uit te schakelen:

1. Open Firefox voor Android.
  2. Tik op de menuknop De sjabloon ‘androidmenulocation’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie..
  3. Tik op Instellingen De sjabloon ‘androidmore’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie..
  4. Tik op Privacy.
  5. Tik op Cookies en selecteer een van de volgende instellingen:
    • Ingeschakeld: staat alle soorten cookies toe.
    • Ingeschakeld, exclusief trackingcookies: staat cookies van bezochte websites toe. Dit staat geen trackingcookies van adverteerders toe. Dit is de standaard cookie-instelling vanaf Firefox 68.1 voor Android. Deze functie staat bekend als ‘Verbeterde bescherming tegen volgen’ in Firefox voor desktop.
    • Ingeschakeld, behalve van derden: staat cookies van bezochte websites toe. Cookies van derde partijen, die aan adverteerders kunnen worden verkocht, worden niet toegestaan.
    • Uitgeschakeld: voorkomt dat alle soorten cookies op uw apparaat worden geïnstalleerd.
Voor het verwijderen van cookies en andere navigatiegeschiedenis, zie Uw navigatiegeschiedenis en andere persoonlijke gegevens wissen in Firefox voor Android.