Cookies die websites gebruiken om uw voorkeuren te volgen in- en uitschakelen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Cookies worden door websites die u bezoekt op uw computer opgeslagen en bevatten bepaalde informatie, zoals uw websitevoorkeuren of aanmeldingsstatus. Dit artikel beschrijft hoe u cookies in Firefox kunt in- en uitschakelen.

Hoe wijzig ik cookie-instellingen?

Noot: cookies zijn in Firefox standaard ingeschakeld.

Om uw instellingen te controleren of te wijzigen:

1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel PrivacyPrivacy & Beveiliging en ga naar de sectie Geschiedenis.

3. Kies Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis in het vervolgkeuzemenu naast Firefox zal:Firefox zal.
    customhistory38 Fx56Privacy&Security-CustomHistory-new
  4. Plaats een vinkje bij Cookies van websites accepterenCookies van websites accepteren om cookies in te schakelen, en haal dit weg om ze uit te schakelen.
    PrivacyCookies Fx56CustomHistory-cookies
  5. Kies hoe lang cookies bewaard mogen blijven:
    • Bewaren totdat:
      ze verlopen: elk cookie zal worden verwijderd zodra de verloopdatum ervan is bereikt, welke is ingesteld door de website die het cookie heeft verzonden.
      ik Firefox afsluit: de cookies die op uw computer zijn opgeslagen, zullen worden verwijderd zodra Firefox wordt afgesloten.
  6. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.

Websites rapporteren fouten met cookies

Als een website een foutmelding geeft die meldt dat u geen cookies kunt accepteren, zie dan Websites melden dat cookies worden geblokkeerd - Cookies deblokkeren.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen: Tonnes. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.