Werkt Firefox in Windows 8/RT?

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Wilt u uw computer upgraden naar of een nieuwe computer aanschaffen met Windows 8? Of een nieuwe tablet met Windows 8 of Windows RT (zoals de Surface)? Dit artikel geeft uitleg over uw opties voor het gebruiken van Firefox op Windows 8.

Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Windows.

Werkt Firefox in de desktopweergave van Windows 8?

Firefox 17 is de eerste versie die officieel Windows 8 in de desktopweergave ondersteunt, hoewel de eerdere versies van Firefox zonder grote problemen zouden moeten werken. Zie Firefox 17 system requirements voor meer details.

Werkt Firefox in de Windows 8 Metro-interface?

Er is nu experimentele ondersteuning voor de Windows 8 Metro-interface in Firefox Nightly. Als u technisch bent aangelegd, zien we graag uw hulp bij het testen van de Windows 8 Metro-ondersteuning in Firefox Nightly tegemoet. Meer info is te vinden in dit artikel: Hoe start ik Firefox voor Windows 8 Touch.

Werkt Firefox in Windows RT?

Firefox is niet beschikbaar voor Windows RT.