De Firefox-knop weergeven in plaats van de menuwerkbalk

This article is no longer maintained, so its content might be out of date.

This page does not exist in Frysk. You have been redirected to the Nederlands version instead. If you would like to localize it into Frysk, click here. You can also see the English version of this page.

De Firefox-knop is niet beschikbaar op Mac, omdat de menubalk onderdeel is van het Mac-besturingssysteem.

De oranje Firefox-knop (die bruin is in Ubuntu) is een nieuwe functie die in Firefox 4 is toegevoegd en de menubalk vervangt. De knop bevat de meest gebruikte functies en brengt deze onder in één menu. Als u het Firefox-venster maximaliseert, verschijnen uw tabbladen naast de Firefox-knop, waardoor meer ruimte voor alle andere zaken overblijft. Dit artikel beschrijft hoe u de knop kunt inschakelen als u deze niet ziet.

Orange Firefox Button - Win1

Orange Firefox Button - Win2

Dit artikel is niet van toepassing op uw versie van Firefox. Het vereist de nieuwste versie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/firefox.

Waarom zie ik de knop niet?

Om Firefox er meer als andere Windows XP-programma’s te laten uitzien wordt de menubalk weergegeven in plaats van de Firefox-knop, terwijl in Windows Vista en Windows 7 standaard de Firefox-knop wordt weergegeven.Om Firefox er als andere Linux-toepassingen te laten uitzien wordt de menubalk weergegeven in plaats van de Firefox-knop.

Hoe maak ik de knop zichtbaar?

Simpel! Schakel eenvoudig de menubalk uit! Dit doet u als volgt:

• Klik met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van de tabbladenstrook en vink Menubalk in het pop-upmenu uit.

Orange Firefox Button - Win3

Ik heb de knop geprobeerd en wil graag terug

Als u liever de menubalk ziet, schakelt u deze eenvoudig weer in.

• Klik met de rechtermuisknop op op een leeg gedeelte van de tabbladenstrook en vink Menubalk in het pop-upmenu aan.
Als u geen muis hebt, druk dan tegelijkertijd op de toetsen Alt en V, daarna op T en daarna op M.
Orange Firefox Button - Win4

These fine people helped write this article: Tonnes. You can help too - find out how.