De ingebouwde PDF-viewer uitschakelen en een andere viewer gebruiken | Hoe moat ik

De ingebouwde PDF-viewer uitschakelen en een andere viewer gebruiken

This page does not exist in Frysk. You have been redirected to the Nederlands version instead. If you would like to localize it into Frysk, click here. You can also see the English version of this page.

Dit artikel is niet van toepassing op uw versie van Firefox. Het vereist de nieuwste releaseversie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/firefox.

Als u de ingebouwde PDF-viewer liever niet gebruikt, kunt u een andere PDF-viewer gebruiken, zoals Adobe Reader, Nitro PDF Reader of Sumatra PDFAdobe Reader, MozPlugger of KParts pluginde Preview-toepassing voor Mac OS of de Schubert|it PDF Browser Plugin.

Doe het volgende om van de ingebouwde PDF-viewer naar een andere PDF-viewer om te schakelen:

 1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer Opties.Klik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Opties.Klik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren….Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren.

  Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Opties.Voorkeuren.

 2. Selecteer het paneel Toepassingen.
 3. Zoek in de lijst naar Portable Document Format (PDF) en klik hierop om dit te selecteren.
 4. Klik op het vervolgkeuzemenu in de kolom Actie voor de bovenstaande vermelding en selecteer de PDF-viewer die u wenst te gebruiken.

  PDFviewer&plugin-Fx19
  Noot: als u PDF-bestanden in Firefox via een plug-in wilt bekijken in plaats van een externe PDF-lezertoepassing, selecteert u Naam van PDF-lezer gebruiken (in Firefox).
 5. Klik op OK om het venster Opties te sluiten.Klik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluiten.Sluit het venster Voorkeuren. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht worden automatisch opgeslagen.

Wie dit artikel behelpsum?

Ien momint...

These fine people helped write this article: Tonnes. You can help too - find out how.

Last Update: 2015-01-03

Get support for another platform:
Customize this article

Firefox