Uw navigatiegeschiedenis en andere persoonlijke gegevens wissen in Firefox voor Android

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox voor Android biedt controle over uw persoonlijke gegevens, zoals navigatiegeschiedenis, wachtwoorden en meer. U kunt deze gegevens gemakkelijk naar uw browser opslaan en op elk gewenst moment verwijderen:

Dit artikel is van toepassing op de nieuwste versie van Firefox voor Android. Werk Firefox voor Android eerst bij naar de nieuwste versie om van deze functies te genieten.

Uw hele navigatiegeschiedenis wissen

1. Ga naar het paneel Geschiedenis op uw startscherm.
  2. Tik aan de onderkant van het paneel Geschiedenis op Navigatiegeschiedenis wissen.

clear history m32
  3. Tik op OK voor bevestiging.

Bepaalde items uit uw browser wissen

1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) en selecteer Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) .
  2. Tik op Privacy en kies Nu wissen.
  3. Plaats een vinkje naast de items die u wilt wissen en tik daarna op Gegevens wissen.

Clear private data
  1. Tik op de knop Menu (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) en selecteer Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) .
  2. Scroll omlaag naar de sectie Privacy & beveiliging en kies Privégegevens wissen.
  3. Selecteer de items die u wilt wissen en tik daarna op Gegevens wissen.

Clear private data

Gegevens verwijderen bij afsluiten

Deze optie verwijdert telkens wanneer u Firefox afsluit automatisch uw geselecteerde gegevens (bladwijzers, navigatie- of zoekgeschiedenis, opgeslagen wachtwoorden en meer):

1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) en selecteer Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) .
  2. Tik op Privacy en plaats een vinkje naast Altijd wissen bij afsluiten.
  3. Selecteer in het pop-upvenster de soorten gegevens die u telkens wanneer u Firefox afsluit wilt verwijderen, en tik daarna op Instellen.

Firefox zal telkens bij het afsluiten ervan via de optie Afsluiten in het menu uw gegevens verwijderen.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen: Tonnes. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.