Uw navigatiegeschiedenis en andere persoonlijke gegevens wissen in Firefox voor Android

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox voor Android biedt controle over uw persoonlijke gegevens, zoals navigatiegeschiedenis, wachtwoorden en meer. U kunt deze gegevens gemakkelijk naar uw browser opslaan en op elk gewenst moment verwijderen:

Uw hele navigatiegeschiedenis wissen

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Geschiedenis.
  3. Tik op het prullenbakpictogram Firefox_Android111_Trash in de rechterbovenhoek.
  4. Tik op Alles in het paneel Te verwijderen tijdsperiode.
  5. Tik op Verwijderen.

Cookies, bestanden en andere navigatiegegevens wissen

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Instellingen.
  3. Scroll naar Privacy en beveiliging.
  4. Tik op Navigatiegegevens verwijderen.
  5. Plaats een vinkje naast de items die u wilt wissen.
  6. Tik op de knop Navigatiegegevens verwijderen.
  7. Tik om te bevestigen op Verwijderen.

Gegevens verwijderen bij afsluiten

Deze optie verwijdert telkens wanneer u Firefox afsluit automatisch uw geselecteerde gegevens (bladwijzers, navigatie- of zoekgeschiedenis, opgeslagen wachtwoorden en meer):

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Selecteer Instellingen.
  3. Scroll naar Privacy en beveiliging.
  4. Tik op Navigatiegegevens verwijderen bij afsluiten.
  5. Tik op de schakelaar naast Navigatiegegevens verwijderen bij afsluiten om dit in te schakelen.
  6. Plaats een vinkje bij de items die u wilt wissen als u Firefox afsluit.

Firefox zal telkens bij het afsluiten ervan via de optie Afsluiten in het driepuntsmenu uw gegevens verwijderen.

Noot: als bovenstaande opties niet werken, sluit dan de toepassing geforceeerd af en herstart de toepassing. Volg daarna bovenstaande stappen om de navigatiegeschiedenis te wissen.