Meldingen wissen in Firefox OS

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
  1. Meldingen verschijnen boven in uw startscherm en op het vergrendelscherm.

home screen notifications

2. Om het meldingenvak te openen trekt u dit omlaag vanaf de bovenkant van uw startscherm.

open notification tray

3. Tik op een melding om deze weer te geven.
  4. Tik op Alles wissen om alle meldingen uit het scherm te verwijderen.
Tip: open de app Instellingen Settings icon en tik daarna op Meldingen om meldingen in en uit te schakelen of aan te passen.