Navigatiegeschiedenis, cookies en opgeslagen gegevens wissen in Firefox OS

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Terwijl u op het web surft, onthoudt uw browser op een nuttige manier veel informatie over de websites die u hebt bezocht.

Dit artikel beschrijft hoe u uw navigatiegeschiedenis, cookies en opgeslagen gegevens kunt wissen.

Geschiedenis wissen

Gebruik deze functie als u wilt dat Firefox de websites die u hebt bezocht vergeet.

1. Open de Firefox-browser.
  2. Tik op het tabblad naast de URL-balk.
    browser-tab
  3. Tik op het tandwielpictogram gear iconfxos gear.
  4. Tik op de knop Navigatiegeschiedenis wissen, en daarna op OK voor bevestiging.

Cookies en opgeslagen gegevens wissen

Deze functie verwijdert instellingen die websites hebben opgeslagen over uw bezoek, waaronder voorkeuren die u voor die website hebt ingesteld.

1. Open de Firefox-browser.
  2. Tik op het tabblad naast de URL-balk.
    browser-tab
  3. Tik op het tandwielpictogram gear iconfxos gear.
  4. Tik op de knop Cookies en opgeslagen gegevens wissen, en daarna op OK voor bevestiging.

Geschiedenis wissen

Gebruik deze functie als u wilt dat Firefox de websites die u hebt bezocht vergeet.

1. Tik op het pictogram Instellingen op uw startscherm.
  2. Scroll omlaag en tik op Browserprivacy.
  3. Tik op de knop Navigatiegeschiedenis wissen.
  4. Tik op Wissen voor bevestiging.

Cookies en opgeslagen gegevens wissen

Deze functie verwijdert instellingen die websites hebben opgeslagen over uw bezoek, waaronder voorkeuren die u voor die website hebt ingesteld.

1. Tik op het pictogram Instellingen op uw startscherm.
  2. Scroll omlaag en tik op Browserprivacy.
  3. Tik op Cookies en opgeslagen gegevens wissen.
  4. Tik op Wissen voor bevestiging.

Dizze aardige minsken hawwe holpen by it skriuwen fan dit artikel:

Illustration of hands

Frijwilliger wurde

Lit jo ekspertize groeie en diel dizze mei oaren. Beäntwurdzje fragen en ferbetterje ús kennisbank.

Mear ynfo