Uw taal wijzigen in Pocket

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Dit artikel legt uit hoe u de weergavetaal van Pocket wijzigt. We ondersteunen momenteel 15 talen in Pocket, waaronder Engels, Spaans (Spanje en Latijns-Amerika), Frans, Duits, Italiaans, Japans, Chinees (Vereenvoudigd en Traditioneel), Koreaans, Nederlands, Pools, Russisch en Portugees (Brazilië en Portugal).

Hoewel ons Hulpcentrum vooral Engelstalig is, hebben we Veelgestelde vragen vertaald naar elke taal. Klik hier om ze te lezen.

Weergavetaal wijzigen in uw browser

Uw browser kan de taal die moet worden gebruikt voor de website van Pocket detecteren. Als u deze wilt wijzigen, zijn er twee manieren waarop u de taal van de website in uw browser kunt wijzigen:

1. Als u op een webpagina bent die onderstaande voettekst toont, klik dan op het vervolgkeuzemenu onderaan de webpagina om uw app-taal te wijzigen:
    Pocket language
  2. Daarnaast kunt u, als u op een pagina bent zonder voettekst of een grote lijst hebt en de voettekst niet ziet, in deze directory ook de taal van uw voorkeur vinden.

Weergavetaal wijzigen in Android

De taalinstellingen van uw apparaat bepalen welke taal Pocket gebruikt. U kunt de Instellingen-app van Android gebruiken om de taal van uw apparaat te wijzigen.

1. Open de Instellingen-app op uw Android-telefoon.
  2. Tik op Algemeen beheer.
  3. Tik op Taal.
  4. Tik op uw gewenste taal. De taal van uw telefoon wijzigt meteen.

Weergavetaal wijzigen in iOS

De taalinstellingen van uw apparaat bepalen welke taal Pocket gebruikt. U kunt de Instellingen-app van iOS gebruiken om de taal van uw apparaat te wijzigen.

1. Open de Instellingen-app op uw apparaat.
  2. Tik op Algemeen.
  3. Tik op Taal en regio.
  4. Tik op iPhone/iPad-taal.
  5. Tik op uw gewenste taal. U ziet een vinkje rechts naast de taal.
  6. Tik op Gereed.
  7. Tik op Verder.
  8. Uw apparaat toont een bericht ‘Taal instellen’ en keert terug naar de Instellingen-app als dit is voltooid.

Veelgestelde vragen

Kan Pocket artikelen voor mij vertalen?

Hoewel u met Pocket artikelen in elke taal kunt opslaan en bekijken, ondersteunt het helaas geen artikelvertalingen.