Automatisch privétabbladen sluiten bij het verlaten van Privénavigatie

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Wilt u dat uw privénavigatie echt privé blijft? Firefox voor iOS kan automatisch privétabbladen sluiten wanneer u de app afsluit. Doe gewoon het volgende:

1. Tik op de menuknop onderaan het scherm (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    Firefox iOS menu
  2. Tik in het menupaneel op Instellingen.
    Firefox iOS settings
  3. Scroll naar de sectie Privacy en tik op de schakelaar naast Privétabbladen sluiten om dit aan te zetten (blauw betekent aan).
    Automatically close private browsing tabs
  4. Tik in de rechterbovenhoek op Gereed om uw wijzigingen op te slaan.
    Settings Done

Helemaal klaar! Uw privétabbladen worden vanzelf gesloten als u de app afsluit.