Zoekmachines toevoegen aan Firefox voor iOS

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Ziet uw scherm er anders uit? Misschien gebruikt u een oude versie van Firefox. Download de nieuwe versie in de App Store!

Hoewel er al populaire zoekmachines in Firefox zijn ingebouwd, biedt deze update u meer keuzes. U kunt nu zoekmachines van uw favoriete websites toevoegen (bijvoorbeeld winkel- video- of nieuwswebsites).

Zo doet u dit:

1. Tik op het zoekveld op de website die u wilt toevoegen. (We gebruiken Wikipedia voor dit voorbeeld, maar deze stappen zijn op veel andere websites van toepassing.)
  2. Tik op het pictogram voor toevoegen van een zoekmachine add search icon ios 5 dat boven het toetsenbord verschijnt.
    add custom search ios 5

De volgende keer dat u een zoekopdracht invoert, bevindt de nieuwe zoekmachine zich tussen de keuzes voor snel zoeken. U kunt hiervan zelfs uw standaardzoekmachine maken.

// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:Tonnes. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Wurd frijwilliger by Mozilla Support