Toegankelijkheid niet beschikbaar bij multi-process-ondersteuning

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Toegankelijkheidsfuncties worden in multiprocess-Firefox nog niet volledig ondersteund. Als software van derden (zoals schermlezers, Windows-software voor aanraakschermen of antispywareprogramma’s) om toegang tot toegankelijkheidsfuncties van Firefox vraagt, beperkt Firefox deze toegang tot webinhoud om stabiliteitsproblemen te voorkomen. Herstarten van Firefox zal de browser terugzetten naar single-process-modus en automatisch de toegankelijkheidsfuncties weer inschakelen.

Toegankelijkheidsfuncties van Firefox automatisch weer inschakelen

1. Herstart Firefox om toegankelijkheidsfuncties volledig in te schakelen nadat u hierover een melding hebt ontvangen. Firefox wordt opnieuw gestart in single-process-modus.
  2. Om het inschakelen van electrolysis (multiprocess) voor testdoeleinden the forceren, gaat u naar de Configuratie-editor (de pagina about:config) en stelt u de voorkeur browser.tabs.remote.force-enable in op true.
    Waarschuwing: het wijzigen van deze geavanceerde instellingen kan de stabiliteit en veiligheid van Firefox beïnvloeden. Dit wordt alleen voor gevorderde gebruikers aanbevolen.
  3. Vermijd het gebruik van software van derden die om toegankelijkheidsfuncties binnen Firefox vraagt.