Firefox ynstallearje

This article is no longer maintained, so its content might be out of date.

Firefox ynstallearje op jo kompjûter is jo earste stap foardat jo it brûke. Dit artikel sil jo yn it foar toane hoe't jo Firefox ynstallearje moatte.

Sjoch, foardat jo Firefox ynstallearje, of jo kompjûter foldocht oan de Systeemeasken dy't nedich binne om goed te wurkjen. As jo systeem net foldocht oan de easken,vsoenen jo de lêste fernijing om goed te wurkjen ynlade moatte.

Klik op it bestjoeringssysteem dêr't jo Firefox op ynstallearje?

Firefox Ynstallearje op Windows vista.jpg

Firefox Ynstallearje op Mac macos.jpg

Firefox Ynstallearje op Linux linux.jpg

Firefox ynstallearje op mobile apparaten↵

Firefox is op dit stuit net beskikber op mobile apparaten. De Mozilla Corporation hat plannen oankundige om in mobile ferzje fan Firefox mei de namme "Fennec" te meitsjen, beskikber oan it ein fan 2009. Foar mear ynformaasje, sjoch it Mobile Firefox projekt FAQ.↵ ↵

Firefox op de iPhone↵

Fennec (de mobile ferzje fan Firefox) kin net makke wurde foar de Apple iPhone, omdat Apple's lisinsje dat net tastiet op de iPhone.

Basearre op ynformaasje fan Firefox Ynstallearje (mozillaZine KB)

These fine people helped write this article: Fjoerfoks. You can help too - find out how.