Afficher les questions étiquetées : Afficher toutes les questions

page displays wrongly

Could someone please tell me why this page (and some other Dell pages), won't display properly? https://www.dell.com/community/Dell-Community/ct-p/English It's a fairly n… (lire la suite)

Could someone please tell me why this page (and some other Dell pages), won't display properly?

https://www.dell.com/community/Dell-Community/ct-p/English

It's a fairly new problem, the pages are ok in IE and Chrome.

I have Windows 7 and Firefox is up to date 96.0.2

Thanks, Fraidy

Demandé par Fraidy il y a 42 minutes

tradestation Cypto page will not load

The Tradestation Cypto page will not load. Loads in Chrome fine Loads in Microsoft Edge with no issues here is the URL: https://crypto.tradestation.com/traderoom I tried… (lire la suite)

The Tradestation Cypto page will not load. Loads in Chrome fine Loads in Microsoft Edge with no issues

here is the URL: https://crypto.tradestation.com/traderoom

I tried disabling the Prefetch DNS in Firefox. Checked the Firewall on my Windows machine.

I attached an image of the site working in Chrome.

Any feedback would be great.

- peter

Demandé par picataggio il y a 3 heures

Unable to access website

I use the site Word Hippo (an online thesaurus and Word tools website) regularly but cannot open this site on Firefox. However it opens on Chrome which seems very strange… (lire la suite)

I use the site Word Hippo (an online thesaurus and Word tools website) regularly but cannot open this site on Firefox. However it opens on Chrome which seems very strange.

Demandé par Pooh Bear il y a 1 jour

Dernière réponse par Pooh Bear il y a 4 heures

tumblr is broken on Firefox

For several days now, tumblr hasn't been working properly on Firefox. The number that pops up to show how any new notifications I've gotten is frozen at 23. I don't get n… (lire la suite)

For several days now, tumblr hasn't been working properly on Firefox. The number that pops up to show how any new notifications I've gotten is frozen at 23. I don't get notifications if I get a new ask or to say how many new posts are on the dashboard. I can receive new asks but I cannot answer them and I cannot send them myself. I can receive direct messages, but I can't send them. I've cleared my cache/cookies. I've ended and started several new sessions. I've turned off XKit, Privacy Badger, HTTPS Everywhere, and uBlock Origin. None of that has fixed the problem. These issues are only happening on Firefox. I logged in on Microsoft Edge and tumblr worked just fine.

Demandé par t.elspeth.williams il y a 9 heures

Dernière réponse par t.elspeth.williams il y a 5 heures

Autofill Fields Doesn't Work

This is a two-fold question. Firstly, I was unable to import my auto-fill addresses and credit cards from Chrome and I had to manually add them to Firefox. Is it even po… (lire la suite)

This is a two-fold question.

Firstly, I was unable to import my auto-fill addresses and credit cards from Chrome and I had to manually add them to Firefox. Is it even possible to import addresses and credits into Firefox??

Second, and most importantly, the auto-fill feature in FireFox does not work. Contrary to other entries in this forum, the credit card field will show me the dropdown of options and fill - but names and address fields will not. The feature is turned on in settings (as shown in attached) and I even restarted my computer. How can I get these fields to auto-fill?

I am running FireFox for Windows 10, v96.0.2 (64 bit) and I'm located in the US.

Demandé par mariah.k il y a 11 heures

Video quality keeps dropping on a streaming site (Viki)

Dear Support Team, I have an issue with video playback on one particular site (www.viki.com) that only happens on Firefox as it turns out. Up until today I thought it was… (lire la suite)

Dear Support Team,

I have an issue with video playback on one particular site (www.viki.com) that only happens on Firefox as it turns out. Up until today I thought it was an issue with the site itself. While streaming videos on viki.com the video quality keeps dropping from full HD 1080p down to a measly SD 360p; they automatically adjust the video quality based on your internet speed, yet despite having a very stable connection (220mbps) it keeps constantly changing which is very annoying. The weird thing is, though, that this doesn't happen ALL the time, just for a select few (Chinese or Taiwanese) shows. Playing the same episode of one such a show on another browser (in this case Edge), however, is completely normal. Steady 1080p quality throughout. I don't have this problem on any other streaming sites with Firefox (Netflix, Youtube, Prime, etc.), either.

Is there a throttling misstep somewhere in config that I might have overlooked? As far as I know I haven't changed the settings on it.

Would appreciate any help you can provide as I'd rather not switch browsers to fix this issue.

Sincerely, Isabella

Demandé par evendia il y a 1 jour

"Secure Connection Failed"

Have been getting the "Secure Connection Failed" clicking on google search hits - simple as clicking on the first hit of "wiki wordle" google search would trigger this e… (lire la suite)

Have been getting the "Secure Connection Failed" clicking on google search hits - simple as clicking on the first hit of "wiki wordle" google search would trigger this error.

OS Edition Windows 10 Pro Version 20H2 Installed on ‎Tue ‎20 ‎11 ‎10 OS build 19042.1466

Firefox 96.0 as of 2022-01-13

Error: Secure Connection Failed

Error info: An error occurred during a connection to www.google.com. SSL peer was not expecting a handshake message it received. Error code: SSL_ERROR_HANDSHAKE_UNEXPECTED_ALERT

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.

Demandé par Rudy il y a 1 semaine

Dernière réponse par Rudy il y a 3 jours

Squoosh.app: WebP images introducing bright/dark diagonal blotches

Hello. When I try to convert an image to WebP via Squoosh.app using Firefox vs. Chrome then Firefix shows large blotches of bright/dark streaks going diagonally from uppe… (lire la suite)

Hello.

When I try to convert an image to WebP via Squoosh.app using Firefox vs. Chrome then Firefix shows large blotches of bright/dark streaks going diagonally from upper left to lower right. Other output image formats don't seem to be affected.

This not only happens in the display of the Squoosh.app website, but also with destination images saved to disk.

Demandé par timur.born il y a 3 jours

UP and DOWN TAB is shown while on Binance or ANY other Trading PAGE

hi, UP and DOWN TAB is shown while on Binance or ANY other Trading PAGE, this is not only SUPER, or REALLY Bothersome, Affects the Daily TRADES, you REALLY need to fix th… (lire la suite)

hi, UP and DOWN TAB is shown while on Binance or ANY other Trading PAGE, this is not only SUPER, or REALLY Bothersome, Affects the Daily TRADES, you REALLY need to fix this like NOW.

Demandé par hector__garcia il y a 4 jours

Saml authentication not working in firefox for my application but works with other browsers.

My application is configured with saml authentication and it works with all other browsers but when it comes to firefox it does not work. When anyone access https://myap… (lire la suite)

My application is configured with saml authentication and it works with all other browsers but when it comes to firefox it does not work.

When anyone access https://myapp.example.com it loads the page on firefox and the landing page does have SSO icon , clicking on that it does not re-direct to saml authentication , But with other browser its not the case. Hence kindly advice if any thing needs to be done on this.

Firefox Version : Attached

Demandé par neerajbaraiud016 il y a 6 jours