Afficher les questions étiquetées : Afficher toutes les questions
  • Résolu

Getting pop-up for critical virus alert when running 96.0.3 on Win 10 Pro

I'm running 96.0.3 on a fully patched Win 10 Pro system - both O/S and programs. When Firefox is running I'm getting these pop-up error messages randomly with changing c… (lire la suite)

I'm running 96.0.3 on a fully patched Win 10 Pro system - both O/S and programs. When Firefox is running I'm getting these pop-up error messages randomly with changing content. They stay on screen for some seconds and then go away. Message states it's from (via) 5.back2yard.biz. I put that in my hosts file and I'm still getting them. My network is a cable modem hooked to Xfinity and then cable connected to another fully newer patched router. All addresses are 10. range. I ran both a Malwarebytes scan and a Windows Security scan - both are clean.

I'm unable to upload a small image after a hour so I'll give up on that right now.

Demandé par oldserverguy il y a 4 mois

Réponse de oldserverguy il y a 4 mois

  • Résolu
  • Archivé

FF closesupon minimizing

My problem,using Mint20.2-MATE, with FireFox92, is that FF92 shuts down whenever I minimize FF-i.e., totally down-does NOT appear in taskbar. I know I had the same proble… (lire la suite)

My problem,using Mint20.2-MATE, with FireFox92, is that FF92 shuts down whenever I minimize FF-i.e., totally down-does NOT appear in taskbar. I know I had the same problem years ago, and it was a simple fix. However, going through the "Help" sections in FF this time was no help. thank you for any suggestions.

Demandé par tosim91 il y a 9 mois

Réponse de jonzn4SUSE il y a 8 mois

  • Résolu
  • Archivé

Firefox very slow to change web sites

Using version 92.0 After initial log in, F.Fox is very slow to move to other web sites, sometimes just locks uip. Never had problem before version 92.0 Does not happen on… (lire la suite)

Using version 92.0 After initial log in, F.Fox is very slow to move to other web sites, sometimes just locks uip. Never had problem before version 92.0 Does not happen on Chrome/Edge But I like F.Fox Solution?

Demandé par johnoo il y a 9 mois

Réponse de johnoo il y a 9 mois

  • Résolu
  • Archivé

I can't restaure my previous session anymore (Windows 7.)

5 Time in raw Firefoxes crashed because i was too power hungry. first two time I close manually 3 and 4 time and ha dto manually kileld it. Then on 4th time sesstion rest… (lire la suite)

5 Time in raw Firefoxes crashed because i was too power hungry. first two time I close manually 3 and 4 time and ha dto manually kileld it. Then on 4th time sesstion restaure Fail. 5Th time I try manually retaurique using my historique it lag I quit, but the library and history stay open and FF never die I had to kill it manually and here I am now wih only one page opened and FF consumme all my ram.

I updated my assus last year I have up to 8GBram now and I am back to the problem when i had 4GB ram.

Remember when you could set up a "restaure session button" on your homepage, and it wasn't rgeyout. Yess at the time Emergency back up in case of crash weren't as reliable as they were 3 days ago. Rememebr when the ctrl +maj +N worked? (This why as muti tab bitch I always use 3 windows and this why I also don't want to uatomatic sessionrestaure even tho I walays end up restauring session at the begining or before closing it when I want a quick search or FF was triggered by another app.)

Remember when your sesson restaure TAB fail to load as it did to me twice this day, you could ctr+ T and then homepage and you were good?

I fear that the sessions resstaure and profiel system juste died on me !

Demandé par b.cellier921 il y a 1 an

Réponse de b.cellier921 il y a 1 an

  • Résolu
  • Archivé

Yahoo! Mail, Gmail and Google Are Not Loading with Firefox 87.0 (64-bit) - Firefox Reinstallation on 3/25/21 Didn't Fix Problem

Yahoo! Mail, Gmail and Google Are Not Loading with Firefox 87.0 (64-bit). Firefox Reinstallation on 3/25/21 Didn't Fix Problem. Here is the error message when trying … (lire la suite)

Yahoo! Mail, Gmail and Google Are Not Loading with Firefox 87.0 (64-bit). Firefox Reinstallation on 3/25/21 Didn't Fix Problem. Here is the error message when trying to load Yahoo! Mail:

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to login.yahoo.com. PR_END_OF_FILE_ERROR

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Demandé par edrcpa il y a 1 an

Réponse de cor-el il y a 1 an

  • Résolu

Websites loading e-x-t-r-e-m-e-l-y slow on version 101.0

Upgraded to version 101.0 after getting the pop-up prompt and now every site I visit is taking at least twice as long to load and display compared to yesterday. (Even th… (lire la suite)

Upgraded to version 101.0 after getting the pop-up prompt and now every site I visit is taking at least twice as long to load and display compared to yesterday. (Even this support site!)

It has to be something in this release and not my connection, because:

  • My mail client is completely unaffected and is behaving normally.
  • I tried accessing the sites that were loading/displaying slowest using Opera, and they loaded as fast as they had in Firefox previously.
  • Nothing else that uses my internet connection is working any differently than yesterday.

I also cleared the Firefox cache. No improvement.

It's not my add-ons because the only one I have installed is uBlock, which is recommended in various help articles here at the support site.

Nothing in the knowledge base has proven helpful.

Is anyone else having this problem? Is there some tweak I need to make in about:config to fix this? Or is this another case of "wait until the next release", yet again???

Demandé par Kymber il y a 3 semaines

Réponse de Kymber il y a 3 semaines

  • Résolu

Firefox Internet connection

I start Firefox. It works fine for a time Then, out of the blue, it says I have no Internet connection But, every other browser works just fine If I restart Firefox, … (lire la suite)

  • I start Firefox. It works fine for a time
  • Then, out of the blue, it says I have no Internet connection
  • But, every other browser works just fine
  • If I restart Firefox, it again works just fine, until it doesn't, again
  • It just started doing this a few days ago
  • I know everyone says this, but I didn't change anything other than the automatic update Firefox performed

Does anyone have a solution to this problem? Thanks.

Demandé par letsdothis il y a 5 mois

Réponse de letsdothis il y a 4 mois

  • Résolu
  • Archivé

why is FireFox 95 opening multiple windows on startup with Windows 10, Roboform, & Norton 360?

why is FireFox 95 opening multiple windows on startup with Windows 10, Roboform, & Norton 360? FireFox is set to open a new tab, not new windows, so I do not know why… (lire la suite)

why is FireFox 95 opening multiple windows on startup with Windows 10, Roboform, & Norton 360? FireFox is set to open a new tab, not new windows, so I do not know why it is doing this? I see lots of people asking this question, but there is no guidance online. What is up? This is causing FireFox to use way too much resources, and slows the computer.

Demandé par Howard Steeley il y a 6 mois

Réponse de FredMcD il y a 5 mois

  • Résolu
  • Archivé

Regular Crashes Playing Wormax.io

Every time I play this online game at the site, Wormax.io, it will lag and/or crash the tab after a few minutes of playing. Occasionally, the site will take a very long t… (lire la suite)

Every time I play this online game at the site, Wormax.io, it will lag and/or crash the tab after a few minutes of playing. Occasionally, the site will take a very long time to load.

Here's my crash report: bp-4fd287ff-c2e1-4168-8e9d-ac1950211202

Demandé par Kevin Kehler il y a 6 mois

Réponse de Kevin Kehler il y a 6 mois

  • Résolu
  • Archivé

www.wp.pl portal not working correctly anymore

Hello, since a week or so portal I frequently use - www.wp.pl started to work really slow. It crashes all the time, browser becomes inoperative, closes by itself, etc. It… (lire la suite)

Hello,

since a week or so portal I frequently use - www.wp.pl started to work really slow. It crashes all the time, browser becomes inoperative, closes by itself, etc. It obviously happens to all pages, articles, services related to wp.pl. I cannot open a single page from wp.pl domain without issues. Before it was working completely fine, all of this started to occur for no reason. Also, it happens to wp.pl only. All other pages/portals/platforms function normally. I checked on different browsers - IE, Edge, Chrome and it works fine. I also cleared cache/cookies/browser history in Firefox and this didn't help at all. Therefore there must be something wrong with Firefox browser. Could you please investigate?

Thanks, Jacek

Demandé par fjacek il y a 7 mois

Réponse de fjacek il y a 7 mois

  • Résolu
  • Archivé

Tab crashed when open a web page

I just used pacman to update to the latest Firefox, but the tab crashed each time I open a new web page ( I can open settings, about:xxx and etc... ). I tried Troubleshoo… (lire la suite)

I just used pacman to update to the latest Firefox, but the tab crashed each time I open a new web page ( I can open settings, about:xxx and etc... ). I tried Troubleshoot Firefox crashes and it did not crash in troubleshoot mode. Then I tried extensions, themes and hardware acceleration issues to solve common Firefox problems https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems but non of these options solved the problem. I disabled all extensions, themes and hardware acceleration, and it reported the same error.

Demandé par 2014762174a il y a 1 an

Réponse de Yegorius il y a 1 an

  • Résolu
  • Archivé

Prime Video: "Your browser does not support High-Definition playback due to content restrictions"

Since 88.0.1 all Amazon Prime Video content displays this message: "Your browser does not support High-Definition playback due to content restrictions. Please update your… (lire la suite)

Since 88.0.1 all Amazon Prime Video content displays this message: "Your browser does not support High-Definition playback due to content restrictions. Please update your browser for the best Prime Video experience".

I've tried turning off vpn, adblocker, and set tracking protection back to 'standard', nothing helps.

I'm on W10 1909 Home which is technically not supported by MS as from this week so I did consider that as a possible (but unlikely) reason for it. However, the content plays fine in MS Edge. The content also plays fine from a laptop running Chrome on 1909 Enterprise (similar build to mine albeit not out of support yet).

I see widevine was updated in 88.0.1 - could this be the issue?

Thanks

Demandé par jrh il y a 1 an

Réponse de jrh il y a 1 an

  • Résolu
  • Archivé

Firefox 9 - 12 not loading any websites or webpages. Versions lower then the ones I just said work perfectly.

Ok, this might be REAAAAALLY weird that i'm talking about a firefox version that was released in 2012. But i really need it on this windows 2000 VM. The problem is firefo… (lire la suite)

Ok, this might be REAAAAALLY weird that i'm talking about a firefox version that was released in 2012. But i really need it on this windows 2000 VM. The problem is firefox 9 - 12 is not loading any websites or webpages. It crashes instantly upon opening them. Versions lower then firefox 9 - 12 work flawlessly. Probably nobody will answer this but it is really important for my VM.

Demandé par Owen il y a 6 mois

Réponse de cor-el il y a 6 mois

  • Résolu
  • Archivé

Firefox crashing when rendering maps

For the past two weeks, I've noticed that embedded maps make my browser immediately crash. I initially thought it was a Firefox problem, but I have been having a similar … (lire la suite)

For the past two weeks, I've noticed that embedded maps make my browser immediately crash. I initially thought it was a Firefox problem, but I have been having a similar issue with Safari. This does NOT happen on my iPhone using the same two browsers. This also does not seem to effect Google Maps or embedded Google Maps, but embedded maps from other services. Anyway, I'm posting here because Firefox conveniently provides crash data, I'm not sure what else the cause could be and I'm hoping someone can help.

Two websites this has been consistently happening with are The Empire State Trail bike path (https://empiretrail.ny.gov/) and a NYC vaccine finder website (https://vaccinefinder.nyc.gov/). Firefox immediately crashes, though with the EST website it seems to be tied to the pathway of the trail being drawn (crashing after I've zoomed in a few times and the path has to regenerate). Safari doesn't totally crash, but forces a site reload and after it fails a second time says it can't display the site.

Any ideas what the issue could be? I'm on the latest version of Catalina (10.15.7), Firefox and Safari and seem to have all security updates for all.

Here's a link to the latest crash data: https://crash-stats.mozilla.org/report/index/1389c870-51cf-4790-b0a0-fd01f0211202

Demandé par conrad il y a 6 mois

Réponse de conrad il y a 6 mois

  • Résolu
  • Archivé

Accees Denied: You don't have permission to access "http://xxxxxxxxxxxxxx.jsp" on this server. Reference #18.8c00c045.1613833815.188db1ca

I'm getting this error message on a site I have visited for 10 years without a problem. Last week this error message came up. Its for a financial website. I have been … (lire la suite)

I'm getting this error message on a site I have visited for 10 years without a problem. Last week this error message came up. Its for a financial website. I have been able to reach the same website through Safari and Opera so its a Firefox issue.

Access Denied You don't have permission to access "http://xxxxxxxxxxxxxx.jsp" on this server. Reference #18.8c00c045.1613833815.188db1ca

Demandé par Jimceez il y a 1 an

Réponse de Jimceez il y a 1 an

  • Résolu
  • Archivé

Screen not displaying correctly but does in Edge and Chrome!

There is a website that I used today and discovered that it does not display correctly on Firefox although it displays correctly on Edge and Chrome. I have attached scree… (lire la suite)

There is a website that I used today and discovered that it does not display correctly on Firefox although it displays correctly on Edge and Chrome.

I have attached screenshots of the webpage on all 3 browsers and you can see that the there are 2 ticks missing from the Firefox screen where the text says Available in-store at Karingal and at Pick up Avaliable.

I tried running Firefox in Safe Mode but it still did not show this screen correctly.

I am running Firefox for Desktop version 78.0.2 (64-bit).

Any suggestions on what is causing this and a solution would be helpful.

Thanks.

Demandé par Hawkeye il y a 1 an

Réponse de cor-el il y a 1 an

  • Résolu

Error message on site login (solved)

Running Linux Mint Mate 19.2 on two computers. Starting about 2 weeks ago, when trying to sign into providencejournal.com (with a paid subscription) using Firefox 97.0.1… (lire la suite)

Running Linux Mint Mate 19.2 on two computers. Starting about 2 weeks ago, when trying to sign into providencejournal.com (with a paid subscription) using Firefox 97.0.1, just one of the computers displays an error message, see attached. We have used that site for years without issues, and the other computer still signs in correctly. On the problem computer I have just installed the Opera browser, for test purposes, and with Opera the sign-in succeeds. In F/F, I have tried disabling extensions, allowing all trackers and cookies, and reinstalling Javascript, all to no avail. preference is to use F/F, can anyone offer a solution?

Demandé par stevenartigas il y a 3 mois

Réponse de James il y a 3 mois

  • Résolu
  • Archivé

google not loading after connecting to VPN network

google.com and google related websites doesn't load at all. For example, gmail slowly loads, but loading icon never disappears, loading icon is always shown and then ofte… (lire la suite)

google.com and google related websites doesn't load at all. For example, gmail slowly loads, but loading icon never disappears, loading icon is always shown and then often it shows 'reconnecting' message. This works OK in Chrome.

Steps to reproduce: 1. Open Firefox without VPN - all loads well. 2. Enable VPN - stops loading. If I then disable VPN - it starts loading again.

If I restart Firefox it starts working OK, but after a while stops working again.

Demandé par kantix il y a 6 mois

Réponse de kantix il y a 4 mois