Afficher les questions étiquetées : Afficher toutes les questions
  • Résolu
  • Archivé

How do I permanently disable the Scratchpad?

I never use Scratchpad or any other Java features. When typing a message every time I hit shift for a capital the Scratchpad appears. Then I have to hit Control W every t… (lire la suite)

I never use Scratchpad or any other Java features. When typing a message every time I hit shift for a capital the Scratchpad appears. Then I have to hit Control W every time I type a capital to get rid of the Scratchpad. I just want to disable this feature once and for all. Simple step by step guide please. Many thanks.

Demandé par pigface il y a 2 ans

Réponse de pigface il y a 2 ans

  • Archivé

Can't log into bank account. Was told problem w/ Firefox & to use a different browser. Started a month ago.

Error message: We are currently experiencing technical difficulties. Please try again later or contact a Banking Representative at 1-866-226-5638. According to the bank,… (lire la suite)

Error message: We are currently experiencing technical difficulties. Please try again later or contact a Banking Representative at 1-866-226-5638.

According to the bank, the problem was reported to Firefox and not resolved.

Demandé par EmilyBooth il y a 2 ans

Dernière réponse par cor-el il y a 2 ans

  • Résolu
  • Archivé

Firefox tab hangs when opening maps.google.com and certain other sites

Lately (possibly since updating MacOS to Mojave, not sure), certain websites such as maps.google.com reliably cause a tab to hang indefinitely (with the grey rotating cir… (lire la suite)

Lately (possibly since updating MacOS to Mojave, not sure), certain websites such as maps.google.com reliably cause a tab to hang indefinitely (with the grey rotating circle). This then causes other tabs to hang or not load properly until I restart Firefox, and I'm unable to quit Firefox normally, I have to force quit. I have no issues in Safe Mode, but I've tried refreshing Firefox, removing all add-ons and themes, disabling hardware acceleration, and the problem still occurs when not in safe mode. I'd really appreciate any help I can get with this, it's not only frustrating but is impairing my ability to do my job.

Demandé par zakwiz il y a 2 ans

Réponse de zakwiz il y a 2 ans

  • Résolu
  • Archivé

Firefox uses 100% of a kernel and the tab contents are no longer displayed.

Hello, after being in use for a while Firefox refuses to load a new tab and stops displaying the content of previous loaded tabs. Instead everything is white with a spinn… (lire la suite)

Hello,

after being in use for a while Firefox refuses to load a new tab and stops displaying the content of previous loaded tabs. Instead everything is white with a spinning circle in the center. A quick view on htop reveals that Firefox uses 100% of _one_ kernel while the other 15 watch doing nothing.

I'm running Firefox on x86_64 Linux 4.19.1-arch1-1-ARCH.

Currently are the following addons in use: uBlock, uMatrix, Cookie AutoDelete, Decentraleyes, Header Editor, HTTPS Everywhere, Neat URL, Skip Redirect, WebApi Manager

I'm glad for any help. :)

Demandé par pr0genitor il y a 2 ans

Réponse de TyDraniu il y a 2 ans

  • Archivé

Firefox Quantum 63.0.1 (64-bit) greys out credit union website (https://www.ucu.org/), it is impossible to click any links or to fill in the login box.

Firefox Quantum 63.0.1 (64-bit) greys out credit union website (https://www.ucu.org/), it is impossible to click any links or to fill in the login box. This problem began… (lire la suite)

Firefox Quantum 63.0.1 (64-bit) greys out credit union website (https://www.ucu.org/), it is impossible to click any links or to fill in the login box. This problem began after latest update to 0.1. Restarting Firefox with all add-ons disabled makes no difference. I can still access the website with Internet Explorer. I have tried all the solutions I could find on the support pages, but nothing seems to work. Firefox has no problems with any other websites.

Demandé par Kajima54 il y a 2 ans

Dernière réponse par FredMcD il y a 2 ans

  • Résolu
  • Archivé

When opening firefox files.com and mozzilla.org opens instead of my homepage.

When I startup firefox "www.files.com/Mozilla" pops up along with "firefox/firefox.exe" which redirects to: "https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/?utm_medium=referra… (lire la suite)

When I startup firefox "www.files.com/Mozilla" pops up along with "firefox/firefox.exe" which redirects to: "https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/?utm_medium=referral&utm_source=firefox-com"

This happens even when I set my homepage to something different.

Demandé par Potato_Pio il y a 2 ans

Réponse de Potato_Pio il y a 2 ans

  • Archivé

Adobe Flash plays only black frame

I downloaded and installed Adobe Flash when I couldn't get any play on a few videos. After install, the first frame of one video shows, but when I click Play the window g… (lire la suite)

I downloaded and installed Adobe Flash when I couldn't get any play on a few videos. After install, the first frame of one video shows, but when I click Play the window goes black and remains black.

No progress shown.

Demandé par FireFox Sync il y a 2 ans

Dernière réponse par FireFox Sync il y a 2 ans

  • Résolu
  • Archivé

Movie Trailers or Clips will not play on Metacritic

Movie trailers will not auto-play after the 30 second intro ad. After the ad the video remains blank. This problem also exists when Firefox is restarted in safe mode. Wor… (lire la suite)

Movie trailers will not auto-play after the 30 second intro ad.

After the ad the video remains blank.

This problem also exists when Firefox is restarted in safe mode.

Works fine when using other browsers such as Chrome or Edge!

Please look into this!

Demandé par DeanA320 il y a 2 ans

Réponse de DeanA320 il y a 2 ans

  • Résolu
  • Archivé

Run Two Accounts of Ebay Separate Tabs

Hello, I am running the latest version of FF. I have multiple Ebay accounts. Is it possible to run each account in a separate tab? Currently it seems when I launch a new … (lire la suite)

Hello, I am running the latest version of FF. I have multiple Ebay accounts. Is it possible to run each account in a separate tab? Currently it seems when I launch a new tab, the same account pops up that is in the other tab. I see incognito, but that opens a new browser for each account. Would prefer to have one browser open, with multiple tabs.

Thank you, JR

Demandé par DCBUS il y a 2 ans

Réponse de TyDraniu il y a 2 ans

  • Archivé

I previously blocked Firefox access to my photos, how can I undo this to allow photos to be uploaded to facebook?

When I click the photo/video button to upload a photo on Facebook my photos do not appear when using my Mac. This is an issue only on Firefox. I do not have this issue wh… (lire la suite)

When I click the photo/video button to upload a photo on Facebook my photos do not appear when using my Mac. This is an issue only on Firefox. I do not have this issue when using Safari. I previously unintentionally blocked Firefox access to my photos and do not know how to undo this. Any help is greatly appreciated. Thanks!

Demandé par littlebirdy il y a 2 ans

Dernière réponse par cor-el il y a 2 ans

  • Verrouillé
  • Archivé

Cannot disable snippets

I've tried Firefox with add-ons disabled. I've tried disabling Snippets through the UI as well as through about:config. Regardless of my settings, Snippets appear on new … (lire la suite)

I've tried Firefox with add-ons disabled.

I've tried disabling Snippets through the UI as well as through about:config.

Regardless of my settings, Snippets appear on new tabs.

Demandé par mozilla-jcbeck il y a 2 ans

Dernière réponse par jscher2000 il y a 2 ans

  • Archivé

Cannot watch Youtube age restricted videos, the button to confirm that I understand and wish to proceed is not active.

Since recently, I cannot watch Youtube age restricted videos, the button to confirm that I understand and wish to proceed is not active. Other browsers do not have such p… (lire la suite)

Since recently, I cannot watch Youtube age restricted videos, the button to confirm that I understand and wish to proceed is not active. Other browsers do not have such problems. Safe mode on Firefox does not help.

Demandé par nray il y a 2 ans

Dernière réponse par nray il y a 2 ans

  • Résolu
  • Verrouillé
  • Archivé

Getting "Secure Connection Failed" message on site that works fine in Chrome and has an A+ from Qualys SSL Labs and Mozilla Observatory

When trying to load my personal Nextcloud instance, I receive the error in the title. I have tested the site every way I can think of, but the site's security is fine. Th… (lire la suite)

When trying to load my personal Nextcloud instance, I receive the error in the title. I have tested the site every way I can think of, but the site's security is fine. The site loads fine in Chrome and on the Android version of Firefox. When using chrome://pippki/content/exceptionDialog.xul , I received the error "This site attempts to identify itself with invalid information." Only problem is, after looking through the cert, I can't find anything that's invalid. I have attached everything I can think of that's relevant.

I have tried a new profile (same error), Safe Mode (same error), disabling security.ssl.enable_ocsp_stapling in about:config, disabling my antimalware (Windows Defender), and refreshing Firefox. I don't know what else I can do to try and fix this.

Demandé par aveilleux il y a 2 ans

Réponse de aveilleux il y a 2 ans

  • Archivé

Some websites say I am in Incognito mode , I am Not in Incognito mode

When I go to some web sites they gray me out and say My browser is in Incognito mode and wont allow me to continue. Cache has been cleared Accept cookies is on Always us… (lire la suite)

When I go to some web sites they gray me out and say My browser is in Incognito mode and wont allow me to continue. Cache has been cleared Accept cookies is on Always use Private Browsing mode is unchecked

Windows 10 pro Also when going to these same sites in Chrome, they open normally

Demandé par Petereye il y a 2 ans

Dernière réponse par Petereye il y a 2 ans

  • Archivé

bookmarks will not work

FF 63.0.1 My Bookmarks will not save or edit. I have tried disabling all Addons and starting in Safe Mode. Still no ability to save or edit Bookmarks. Is there a way to… (lire la suite)

FF 63.0.1

My Bookmarks will not save or edit. I have tried disabling all Addons and starting in Safe Mode. Still no ability to save or edit Bookmarks. Is there a way to repair the Bookmarks function?

Demandé par Ron il y a 2 ans

Dernière réponse par cor-el il y a 2 ans

  • Archivé

How to roll back "OpenH264 Video Codec" plugin to version before 13.Nov.2018?

With the automatic update of the WebRTC plugin "OpenH264 Video Codec" to v1.7.1 on 13.Nov.2018 Unify Circuit stopped to work. This is the on-line voip application we use … (lire la suite)

With the automatic update of the WebRTC plugin "OpenH264 Video Codec" to v1.7.1 on 13.Nov.2018 Unify Circuit stopped to work. This is the on-line voip application we use in our company instead of skype. I'd like to roll back to the previous version of the plugin which till yesterday worked perfectly with Unify Circuit.

Demandé par fridisanyi il y a 2 ans

Dernière réponse par fridisanyi il y a 2 ans

  • Résolu
  • Archivé

How do I remove the "English (Philippines)" dictionary?

Whenever I am typing in a text field, words are marked incorrect when they are not. Right-clicking on the text field and choosing "Language" shows the selected language … (lire la suite)

Whenever I am typing in a text field, words are marked incorrect when they are not. Right-clicking on the text field and choosing "Language" shows the selected language is "English (Philippines)" instead of my preferred "English (Australia)". Once I change it to en-AU then the words are shown as being spelled correctly, however I am always having to change this as en-PH seems to have somehow become the default.

I would like to remove the en-PH dictionary entirely (seeing as there is apparently no way to make Firefox default to en-AU) but I cannot work out how to do this.

In my Firefox installation folder (/usr/lib/firefox) I can only find files for en-US and the en-GB language pack. In my own profile folder I have the en-AU add-on, but that is all. about:addons only shows the en-GB pack and en-AU dictionary, with en-PH nowhere to be seen. Searching my profile folder and the Firefox installation folder for *.dic or *.aff reveals no files at all.

Where is the en-PH dictionary coming from, and how can I remove it? I've attached screenshots of everything I can find that's language-based.

Many thanks for any help you can provide!

Demandé par Malvineous il y a 2 ans

Réponse de cor-el il y a 2 ans

  • Archivé

Printing does not work: I always get one or more "Printer Error: An error occurred while printing" popup alert

This is on OSX 10.12.6. I am an 'admin' user on the Mac. This problem happens only on my own OSX login account: printing works fine from other login accounts (who are a… (lire la suite)

This is on OSX 10.12.6. I am an 'admin' user on the Mac.

This problem happens only on my own OSX login account: printing works fine from other login accounts (who are also admin-level users) on the same computer.

If I try to print a regular page I get the following results: 1) I see the "print" dialog (select the printer, single-sided or duplex, etc.). When I press "Print" I see: 2) Print Preview Error: an error occurred while printing. When I press "OK" I see: 3) Print Error: An error occurred while printing.


I tried to fix this in three ways and in the following order: (a) starting in safe mode; (b) stoping and restarting using the Refresh Firefox option; and (c) creating a brand new profile. None of these fixed the problem. I still am unable to print, and I get the result described above.

Does anyone have any other options to consider? I really don't want to lose my history, bookmarks or stored passwords!

Demandé par IanG il y a 2 ans

Dernière réponse par IanG il y a 2 ans

  • Archivé

How to fix "The bookmarks and history system will not be functional"

On one of our machines, we get the message > The bookmarks and history system will not be functional because one of Firefox's files is in use by another application. S… (lire la suite)

On one of our machines, we get the message

> The bookmarks and history system will not be functional because one of Firefox's files is in use by another application. Some security software can cause this problem.

According to the user, this started after we upgraded the machine to MacOS 10.14 Mojave. We already tried to

  • restart the computer
  • start Firefox in safe mode
  • reinstall Firefox
  • move places.sqlite to have Firefox create a new one
  • create a new profile
  • refresh Firefox
  • granted Firefox full disk access under "System Preferences - Security & Privacy - Privacy"

all without success. I even tried to open places.sqlite with sqlite3, but wasn't able to find any tables, despite the file being +500kb.

The integrity verification of the places database produced the following output:

Task: checkIntegrity - Unable to check places.sqlite integrity: Error: Could not open connection to /home/g001570/Library/Application Support/Firefox/Profiles/scuoog8q.default-1541591890759/places.sqlite: 2153971714

> Task: invalidateCaches - The task queue was cleared by an error in another task.

> Task: checkCoherence - The task queue was cleared by an error in another task.

> Task: expire - The task queue was cleared by an error in another task.

> Task: originFrecencyStats - The task queue was cleared by an error in another task.

> Task: vacuum - The task queue was cleared by an error in another task.

> Task: stats - The task queue was cleared by an error in another task.

> Task: _refreshUI - The task queue was cleared by an error in another task.

This error code (0x80630002) leads me to "NS_ERROR_STORAGE_IOERR". Is this a correct assumption?

I'm wondering whether there are ways to find the original error that caused Firefox to show this error message (like "could not open file xy"), or is there a debug log that can be used to get more information about this problem? What's also puzzling me is the fact that this error persists even with a new profile or a fresh install.

Any help or advice appreciated. Thanks in advance.

Demandé par pvitt il y a 2 ans

Dernière réponse par cor-el il y a 2 ans