Afficher les questions étiquetées : Afficher toutes les questions
  • Archivé

Firefox crashes while playing video (ERS linux)

I couldn't get the crash data at all. But I managed to get this from the Terminal; [Child 10502, MediaDecoderStateMachine #4] WARNING: Decoder=7f0fd7cf1400 Decode error: … (lire la suite)

I couldn't get the crash data at all. But I managed to get this from the Terminal;

[Child 10502, MediaDecoderStateMachine #4] WARNING: Decoder=7f0fd7cf1400 Decode error: NS_ERROR_DOM_MEDIA_FATAL_ERR (0x806e0005) - RefPtr<mozilla::MozPromise<RefPtr&lt;mozilla::MediaTrackDemuxer::SamplesHolder&gt;, mozilla::MediaResult, true&gt; &gt; mozilla::MediaSourceTrackDemuxer::DoGetSamples(int32_t): manager is detached.: file ./dom/media/MediaDecoderStateMachine.cpp, line 3470 Exiting due to channel error. [GFX1-]: Receive IPC close with reason=AbnormalShutdown Exiting due to channel error. [GFX1-]: Receive IPC close with reason=AbnormalShutdown Exiting due to channel error. Exiting due to channel error. [GFX1-]: Receive IPC close with reason=AbnormalShutdown Exiting due to channel error. CPU time limit exceeded </p>

Demandé par fugido il y a 9 mois

Dernière réponse par jonzn4SUSE il y a 9 mois

  • Archivé

Dropbox will NOT load

Firefox will not load dropbox except the top left corner sometimes, even with ghostery paused. There's no problem on Microsoft Edge at all. Anyone else experiencing this… (lire la suite)

Firefox will not load dropbox except the top left corner sometimes, even with ghostery paused. There's no problem on Microsoft Edge at all. Anyone else experiencing this?

Demandé par swirian il y a 7 mois

Dernière réponse par jonzn4SUSE il y a 7 mois

  • Archivé

Multiple FF icons in Windows 10 hidden icon box when opened. Are these FireFox icons? Only started since 91.3esr update. Memory usage doubles in size when it happens.

Since 91.3esr update, over a period of a couple of days, if I open the Windows 10 hidden icons I will see a large number of FF icons that disappear immediately after I ho… (lire la suite)

Since 91.3esr update, over a period of a couple of days, if I open the Windows 10 hidden icons I will see a large number of FF icons that disappear immediately after I hover over them. Are these FireFox icons (see picture attached)? I also note that FireFox left untouched will be using 25% of my 32GB memory growing over a period of time. When first opened (I have restore previous sessions option selected), it is minimal memory usage.

Demandé par ajg617 il y a 10 mois

Dernière réponse par FredMcD il y a 10 mois

  • Archivé

Download failed, but maybe not.

I am using version 91.5.0esr (64-bit). Virtually always, the download status shows as failed. Yet, there were files created by the download. I have even been able to g… (lire la suite)

I am using version 91.5.0esr (64-bit). Virtually always, the download status shows as failed. Yet, there were files created by the download. I have even been able to go back literally months in the downloads history, click to retry each download, which is then showed as being successful. I did NOT reload the pages whose content I was trying to download. I realize that a browser tends to have a cache, but surely not that big. I'm guessing that showing the status failed is some type of error.

Demandé par toes314 il y a 7 mois

Dernière réponse par toes314 il y a 6 mois

eBay, Aliexpress don't load parts of the page (broken profile?)

Hi there, Firefox is my daily browser and a few websites are causing recurrent issues. Aliexpress randomly switches language and currency, but the most annoying problem … (lire la suite)

Hi there,

Firefox is my daily browser and a few websites are causing recurrent issues. Aliexpress randomly switches language and currency, but the most annoying problem is that it doesn't let me change it (clicking on it doesn't give the menu it's supposed to give), and searching any item in the search bar just gives the "spinning star symbol", and nothing else.

Similar issue in eBay: some menus just don't open, including submenus in the "Contact seller" form, which cripples the whole experience.

As a comparison: all these websites work fine in a slightly outdated Safari 14.1.2. and the most recent Vivaldi.

Now, I saw the issue being mentioned here 4 years ago.

What I tried:

  1. cookie /cache cleaning, which I did to no avail.
  2. Safe mode: no change
  3. Switched back privacy settings to "Standard": no change.
  4. Manually copied files from one profile folder to another: as could be expected, no change.
  5. I even tried a full refresh, but with extensive customization already performed over the years and most of it either in about:config or extensions, I couldn't spend the time re-setting everything back to normal.

FWIW a list of all files and folders shown in my profile folder. I specifically excluded the "known good" files (see step 4). Interestingly, FF also generated an "Invalidprefs.js" file.

Demandé par gestos il y a 5 mois

Dernière réponse par gestos il y a 5 mois

  • Archivé

Wordpress sites that I work on don't fully display content in FF. Fine in other browsers.

I develop WP websites using DIVI Theme from Elegant Themes. Certain information within DIVI modules such as the section toggle titles don't display. There may be one lett… (lire la suite)

I develop WP websites using DIVI Theme from Elegant Themes. Certain information within DIVI modules such as the section toggle titles don't display. There may be one letter. The toggle character is there. When I toggle, the settings are mostly there and I can set what I need then save. It helps that I know which toggle has the setting I need from working in it so long.

On the front end, sites that I have built show images but much of the the text is not displaying. Everything is fine in Chrome. So it is a browser or OS system.

Macbook Pro late 2008 Yosemite 10.10.5 FF 78.12.0esr (64-bit)

Is by OS supported? Any other ideas. All themes and plugins are up to date. Thanks for any help. I do all my work in FF.

Demandé par code_sponge il y a 1 an

Dernière réponse par code_sponge il y a 1 an

[78 ESR @ Debian 10] BrokenPipeError right after launch

Linux Debian 10 (kernel 4.4.95+) | XFCE 4.12 | Firefox 78.15.0esr The browser doesn't launch right after installation. When trying to execute from terminal, this happens:… (lire la suite)

Linux Debian 10 (kernel 4.4.95+) | XFCE 4.12 | Firefox 78.15.0esr

The browser doesn't launch right after installation. When trying to execute from terminal, this happens:


█████████████ : /$ firefox (firefox-esr:17158): Gtk-WARNING **: █████████ : Locale not supported by C library. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Using the fallback 'C' locale. [17158, Main Thread] WARNING: failed to open shm: Permission denied: file /build/firefox-esr-A7huZA/firefox-esr-78.15.0esr/ipc/chromium/src/base/shared_memory_posix.cc, line 246 Segmentation fault █████████████ : /$ Exception ignored in: <_io.TextIOWrapper name='<stdout>' mode='w' encoding='utf-8'> BrokenPipeError: [Errno 32] Broken pipe


(and then it hangs). Can someone help please? I've no idea why it doesn't work :(

Demandé par ~ BakaFox ~ il y a 1 mois