Rechercher dans l’assistance

Évitez les escroqueries à l’assistance. Nous ne vous demanderons jamais d’appeler ou d’envoyer un SMS à un numéro de téléphone ou de partager des informations personnelles. Veuillez signaler toute activité suspecte en utilisant l’option « Signaler un abus ».

En savoir plus

Video without sound on some sites but work on another

  • 2 réponses
  • 1 a ce problème
  • 1 vue
  • Dernière réponse par George Brink

more options

I have:

125.0 (64-bit) Mozilla Firefox for Ubuntu canonical - 1.0

Video on Facebook plays without sound. The video plays, I see the image normally, but no sound. Video on Youtube works perfectly.

Fresh install without addons or plugins. Switching to "Troubleshoot mode" does not change anything. Youtube with sound, Facebook without sound.

Any ideas where to look?

I have: 125.0 (64-bit) Mozilla Firefox for Ubuntu canonical - 1.0 Video on Facebook plays without sound. The video plays, I see the image normally, but no sound. Video on Youtube works perfectly. Fresh install without addons or plugins. Switching to "Troubleshoot mode" does not change anything. Youtube with sound, Facebook without sound. Any ideas where to look?

Solution choisie

Make sure you have the latest FFmpeg and libavcodec packages installed.

Lire cette réponse dans son contexte 👍 0

Toutes les réponses (2)

more options

Solution choisie

Make sure you have the latest FFmpeg and libavcodec packages installed.

Cela vous a-t-il été utile ?

more options

Thank you, the issue is resolved now.

But it is very mysterious. I did not have ffmpeg at all, and I had libavcodec58 (newer versions of libavcodec are not currently available for ubuntu 22.04)

I did:

sudo apt install ffmpeg sudo apt reinstall libavcodec58

And after firefox restarted - everything started to work as it should.

Cela vous a-t-il été utile ?

Poser une question

Vous devez vous identifier avec votre compte pour répondre aux messages. Veuillez poser une nouvelle question, si vous n’avez pas encore de compte.