Rechercher dans l’assistance

Évitez les escroqueries à l’assistance. Nous ne vous demanderons jamais d’appeler ou d’envoyer un SMS à un numéro de téléphone ou de partager des informations personnelles. Veuillez signaler toute activité suspecte en utilisant l’option « Signaler un abus ».

Learn More

Support site taking a long time to load user questions in several versions of Firefox and even Waterfox on Windows and Linux

  • 1 réponse
  • 1 a ce problème
  • 8 vues
  • Dernière réponse par James

more options

https://support.mozilla.org

I'm having an issue with just this site loading in Windows and Linux. see screenshots It takes time for the site to load when clicking on user questions. This started after the site maintenance. I've tried clearing the cache, troubleshoot mode, turned off hardware accelaration, and enable dns over https in both Windows and Linux, but no joy. It doesn't happen on all questions, but after 2 or 3 it happens.

https://support.mozilla.org I'm having an issue with just this site loading in Windows and Linux. see screenshots It takes time for the site to load when clicking on user questions. This started after the site maintenance. I've tried clearing the cache, troubleshoot mode, turned off hardware accelaration, and enable dns over https in both Windows and Linux, but no joy. It doesn't happen on all questions, but after 2 or 3 it happens.
Captures d’écran jointes

Modifié le par jonzn4SUSE

Toutes les réponses (1)

more options

Solution choisie

Cela vous a-t-il été utile ?

Poser une question

Vous devez vous identifier avec votre compte pour répondre aux messages. Veuillez poser une nouvelle question, si vous n’avez pas encore de compte.