Etsi tuesta

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

A legutóbbi Windows frissítéssel eltűnt a régi Firefox böngészőm és vele az összes könyvjelzőm. Csak teljesen új, üres böngészöt tudok használni.

  • 2 vastausta
  • 2 henkilöllä on sama ongelma
  • 1 näyttö
  • Viimeisin kirjoittaja bugo1

more options

Van egy Nagy problémám, amiben a segítségüket kérem. A legutóbbi Windows frissítés után (2017. december 10.) eltűnt a régi Mozilla Firefox böngészőm és vele az összes mentett könyvjelzőm és beállításaim, ami nélkülözhetetlen számomra. Próbáltam a Firefox -ban visszaállítani az előzményeket, de nem jártam sikerrel. Próbáltam a számítógépet visszaállítani egy előző frissítési állapotra, ami sikerült is, de a régi Firefox böngésző és az előzmények nem kerültek visszaállításra. Kérem a mielőbbi segítségüket, mert égető szükségem van a régi Firefox böngészőm mentéseire, beállításaira. A gyors segítségüket előre is köszönöm.

Üdv: Kornél

Van egy Nagy problémám, amiben a segítségüket kérem. A legutóbbi Windows frissítés után (2017. december 10.) eltűnt a régi Mozilla Firefox böngészőm és vele az összes mentett könyvjelzőm és beállításaim, ami nélkülözhetetlen számomra. Próbáltam a Firefox -ban visszaállítani az előzményeket, de nem jártam sikerrel. Próbáltam a számítógépet visszaállítani egy előző frissítési állapotra, ami sikerült is, de a régi Firefox böngésző és az előzmények nem kerültek visszaállításra. Kérem a mielőbbi segítségüket, mert égető szükségem van a régi Firefox böngészőm mentéseire, beállításaira. A gyors segítségüket előre is köszönöm. Üdv: Kornél

Kaikki vastaukset (2)

more options

Szia!

A könyvjelzők mentései az %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\ alatti Firefox profilban, a bookmarkbackups könyvtárban találhatóak, jsonlz4 kiterjesztésű fájlokként. Nézd már meg hogy ezek megvannak-e.

more options

Szia Balázs!

Megtaláltam ( 8db) a válaszodban leírt jsonlz4 kiterjesztésű fájlokat.

Remélem ez jó hír és valahogy vissza lehet állítani a régi könyvjelzőimet !!!

Ezek után mi a teendőm???

Köszönöm a gyors válaszod.

Üdv: Kornél