Etsi tuesta

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Eltűntek a böngészési előzményeim

  • 1 vastaus
  • 1 henkilöllä on sama ongelma
  • 6 näyttöä
  • Viimeisin kirjoittaja Balázs Meskó

more options

Két évre visszamenőleg az összes böngészési előzményem eltűnt egyik napról a másikra. A mentett jelszavaim és könyvjelzőim megmaradtak. Nem tűnt fel, hogy frissített volna a böngészőm, ezért aggódom. Mi okozta ezt a problémát? Valami komolyabb problémát jelezhet? A jövőben újra előfordulhat?

Kaikki vastaukset (1)

more options

Ha esetleg mégis frissítésről volna szó, akkor keletkezett volna egy „Old Mozilla files” mappa az asztalon, amiből vissza lehetne állítani. Alapvetően nem tudom mi okozhatta a problémát, így csak abban tudok segíteni, hogy a jövőben mit érdemes tenni.

Ha több eszközt használ az ember, akkor nagyon praktikus a Firefox Sync használata, amely szinkronizálja az eszközök között a könyvjelzőket, előzményeket, jelszavakat, megnyitott lapokat. De ez nem mentési szolgáltatás! Érdemes rendszeresen rendszeresen külön is menteni a profil mappát.