Firefox for Android ei toista Flashia laitteessani

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Saattaa olla, että Flash ei ole tuettu laitteellasi seuraavasta syystä:

• Laitteesi käyttää räätälöityä ROMia tai se on Targa 2, jossa on Android 4.0 tai uudempi.

Flash-tukea ei ole Firefoxissa laitteellasi, koska testeissämme sen toiminta ei saavuttanut hyväksyttävää laatua.

Pyydämme anteeksi tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa.