Mitä uutta Firefox for iOS (versio 15) tarjoaa?

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Tervetuloa käyttämään upouutta versiota Firefox for iOS:sta. Päivitetyn ulkoasun myötä suosikkitoimintosi ovat aiempaa helpommin käytettävissäsi.

Pysy yksityisen selauksen tilassa pysyvästi

Firefox for iOS muistaa nyt jos olet ottanut käyttöön yksityisen selauksen tilan, jotta kaikki jakamistyökalun tai leikepöydän kautta avaamasi uudet välilehdet avautuvat siinä selaustilassa jossa viimeksi olit.

Paranneltu valikko

Olemme kehittäneet valikkoa siten, että se tarjoaa yhdenmukaisen käyttökokemuksen Firefoxin työpöytäversion kanssa. Arkisto-toiminto tarjoaa mahdollisuuden käyttää kirjanmerkkejäsi, selaushistoriaasi, lukulistaasi ja latauksiasi valikon kautta, sen sijaan että joutuisit napauttamaan osoitepalkkia.

Uuden välilehden asetukset

Olemme lisänneet uusia vaihtoehtoja Uusi välilehti -sivulle. Voit valita kirjanmerkkilistan, Firefoxin aloitussivun (joka sisältää ykkössivustosi ja Pocket-sisältöä), selaushistorian tai tyhjän sivun. Saat aiempaa helpommin käyttöösi myös oletushakukoneesi, oletussähköpostisovelluksesi ja paljon muuta. Lue lisää artikkelista Customize Firefox Home on iOS.

Järjestele välilehtiä vetämällä

Voit nyt siirtää välilehdet haluamaasi järjestykseen. Lue ominaisuudesta lisää artikkelista Reorder tabs from tab view

Uusia kielialuevaihtoehtoja!

Firefox for iOS tukee nyt uusia kielialueita: angika (anp), korsika (co), jaava (jv), burma (my), kirjanorja (nb-NO), nepali (ne-NP) ja sunda (su).