Viestien poistaminen ei onnistu

Jos et pysty poistamaan viestejä Thunderbirdissä, syynä saattaa olla vaurioitunut Roskakori.

Voit poistaa vaurioituneen ja luoda uuden Roskakorin seuraavilla ohjeilla:

1. Avaa ensin profiilikansiosi:
    • Napsauta Thunderbirdin valikkopainiketta New Fx Menu, valitse Ohje ja edelleen Tietoja ongelmatilanteisiin, jolloin uusi Tietoja ongelmatilanteisiin -välilehti avautuu.
    • Napsauta Ohjelman perustiedot-osiossa painiketta Avaa kansioAvaa FinderissaAvaa hakemisto. Profiilikansiosi sisältävä ikkuna aukeaa.
  2. Sulje Thunderbird.
  3. Avaa kansio Mail, jos ongelmatili on POP-tili, tai ImapMail, jos ongelmatili on IMAP-tili.
  4. Avaa kansio, jolla on sama nimi kuin ongelmatilin saapuvan postin palvelimella. (kuten esimerkiksi imap.googlemail.com tai pop.googlemail.com).
  5. Valitse tiedostot Trash ja Trash.msf ja poista ne kokonaan. Joillain tileillä näiden tiedostojen nimi saattaa olla Bin tai Deleted.
  6. Käynnistä Thunderbird uudelleen.
    • Jos ongelmatilisi on IMAP-tili, Thunderbird luo automaattisesti uuden Roskakorin.
    • Jos ongelmatilisi on POP-tili, on se luotava käsin:
      1. Napsauta kansioluettelossa hiiren kakkospainikkeella ongelmatilisi nimeä ja valitse ponnahdusvalikosta Uusi kansio...
      2. Anna kansion nimeksi Trash ja vahvista kansion luominen napsauttamalla Luo kansio-painketta.
      3. Uusi Roskakori ilmestyy ja voit jälleen poistaa viestejä.