Vaihda Firefox OS:n oletuskieli

Huomaa: Firefox OS:ää ei tällä hetkellä saa suomenkielisenä!

Oletuskielen vaihtaminen

Varmista, että olet kotinäytölläsi.

1. Avaa Settings-sovellus the Settings app Settings 1.4 Settings- 2.0 (small) .
  2. Vieritä osioon Personalization ja valitse Language.
    (Screenshot) V2.0
  3. Napauta seuraavalla näytöllä alasvetovalikkoa, jolloin näet luettelon käytettävissä olevista kielistä.
    change_language
    • Valintamerkki osoittaa parhaillaan käytössä olevan kielen.
  4. Napauta haluamaasi kieltä ja tallenna valintasi napauttamalla OK.
Huomaa: Jos haluat auttaa Firefox OS:n ohjeiden kääntämisessä omalle kielellesi, katso lisätietoja sivulta Käännä ohjeartikkeleita!

Share this article: http://mzl.la/1AjUCX2