Vaihda Firefox for Androidin oletuskieli

Kun Firefox käynnistyy ensimmäistä kertaa, se lataa laitteesi kieliasetusten mukaisen kielen. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Firefoxin kieli vaihdetaan.

Huomaa: Tämä koskee vain uusinta Firefox -versiota, jonka voi ladata osoitteesta mozilla.org/m.

Muuta kieli

1. Pyyhkäise vasemmalle ja napauta Ratas-painiketta. Ominaisuudet-näyttö avautuu.
  2. Napauta Tunnista automaattisesti-painiketta, jolloin luettelo kielistä avautuu.

language setting

3. Napauta haluamasi kielen valintapainiketta .

language list

4. Napauta Käynnistä uudelleen-painiketta, niin uusi kieli otetaan käyttöön.

language restart

Firefox for Android ei tue tätä ominaisuutta tällä hetkellä, mutta kieli voidaan vaihtaa seuraavasti:

1. Muuta Android-laitteesi oletuskieli: Asetukset > Kieli ja näppäimistö > Valitse kieli.
  2. Käynnistä laitteesi uudelleen ja lataa Firefox for Android Google Playstä.
  3. Selain toimii nyt haluamallasi kielellä. Lisäyksenä aikaisemmin tuettuihin kieliin Firefox 14 tukee myös koreaa.