Uusi välilehti -sivu

Muutoksen tiedot
  • Muutoksen tunniste: 179313
  • Luotu:
  • Luonut: Jarmo
  • Kommentti: typo- ja tyylikorjauksia
  • Tarkistettu: Kyllä
  • Tarkistettu:
  • Tarkistaja: jjuslin
  • Onko hyväksytty? Kyllä
  • Onko nykyinen versio? Kyllä
  • Valmis käännettäväksi: Ei
Muutoksen sisältö

Firefox auttaa löytämään kiinnostavaa sisältöä näyttämällä linkkejä viime aikoina tai usein katsomillesi sivuille sekä suosituimmille sivuille, kun avaat uuden välilehden. Uusi välilehti -sivu on oletuksena Firefoxin aloitussivu, ellet ole asettanut uutta aloitussivua.

new tab page 57

Kun Firefox käynnistetään ensimmäisen kerran, se näyttää linkkejä netin ykkössivustoille ja suosittuihin hakukoneisiin. Niiden tilalle tulee vähitellen ns. nostoja eli linkkejä sivuille, joilla on sivuhistoriasi mukaan käyty viime aikoina tai usein (englanninkielisen Wikipedian artikkeli).

Firefox näyttää Uusi välilehti -sivulla pienoiskuvia tai logoja, jotka ovat linkkejä verkkosivuille. Niitä kutsutaan laatoiksi.

tiles 39

Kun Firefox käynnistetään ensimmäisen kerran, se näyttää linkkejä Mozillan verkkosivuille. Niiden tilalle tulee vähitellen linkkejä sivuille, joilla on sivuhistoriasi mukaan käyty viime aikoina tai usein (englanninkielisen Wikipedian artikkeli).

Uusi välilehti -sivua pystyy muokkaamaan mieleisekseen. Näistä artikkeleista löydät ohjeita siihen: