Uusi välilehti -sivu – näytä, piilota ja muokkaa sivuja, joilla vierailet eniten | Ohje

Uusi välilehti -sivu – näytä, piilota ja muokkaa sivuja, joilla vierailet eniten

Kun avaat uuden välilehden, Firefox näyttää verkkosivut, joilla vierailet eniten, jotta niille siirtyminen olisi helpompaa. Näytämme tässä artikkelissa, kuinka voit kiinnittää Uuteen välilehteen sivuja, muuttaa niiden sijoittelua tai halutessasi poistaa toiminnon jopa kokonaan käytöstä.

Kuinka verkkosivuja järjestellään uudessa välilehdessä?

Firefox näyttää Uusi välilehti -sivulla verkkosivuja, jotka on järjestelty käyntitiheyden ja viimeisimmän käyntihetken mukaan. Voit kiinnittää, poistaa ja järjestellä Uusi välilehti -sivulla näkyviä sivuja helposti.

Verkkosivun kiinnittäminen

• Lukitse verkkosivun kuva nykyiseen kohtaan napsauttamalla nuppineulakuvaketta kuvan vasemmassa yläkulmassa.
    Pin site - Win

Verkkosivun lisääminen

Voit avata kirjanmerkkiarkiston ja raahata kirjanmerkkejä Uusi välilehti -sivulle.

1. Avaa Arkisto-ikkuna napsauttamalla Kirjanmerkit-painiketta Bookmarks button win 2 navigointipalkin oikeassa reunassanapsauttamalla valikkopalkissa Kirjanmerkit-valikkoanapsauttamalla Firefox-ikkunan yläosassa Kirjanmerkit-valikkoa ja valitsemalla Näytä kaikki kirjanmerkit.

Avaa Arkisto-ikkuna napsauttamalla Kirjanmerkit-painiketta Bookmarks-29 ja valitsemalla Näytä kaikki kirjanmerkit.

2. Vedä ja pudota kirjanmerkki Uusi välilehti -sivulle.
    Add Bookmark to New Tab Page Add Bookmark to New Tab Page - Mac Add Bookmark to New Tab Page - Lin

Verkkosivun poistaminen

• Poista verkkosivun kuva Uusi välilehti -sivulta napsauttamalla X-painiketta kuvan oikeassa yläkulmassa.
    Delete site - Win
Huomaa: Jos poistat sivun vahingossa, voit palauttaa sen napsauttamalla Kumoa sivun ylälaidassa. Voit palauttaa useampia poistettuja sivuja napsauttamalla Palauta kaikki.

Verkkosivujen järjestäminen uudelleen

• Vedä ja pudota sivu hiirellä haluamaasi kohtaan. Jos sivua ei oltu aiemmin "kiinnitetty", se kiinnitetään nyt.
    Rearrange sites - Win Rearrange sites - Mac Rearrange sites - Lin Drag tile 29 - Win Drag tile 29 - Mac Drag tile 29 - Lin

Uusi välilehti -sivun käytöstä poistaminen

Jos et halua nähdä eniten vierailemiasi verkkosivuja uudessa välilehdessä, voit piilottaa ne helposti:

• Piilota verkkosivut tai tuo ne näkyviin avaamalla uusi välilehti ja napsauttamalla kuvaketta sivun oikeassa yläkulmassa.
    Hide New Tab - Win Hide New Tab - Mac Hide New Tab - Lin Hide tiles 29 - Win Hide tiles 29 - Mac Hide tiles 29 - Lin

Jos olet huolissasi tietosuojastasi, voit poistaa toiminnon kokonaan käytöstä:

1. Kirjoita osoitepalkkiin about:config ja paina Enteriä.

• About:config-sivun varoitus "Tämä sivu on ladattu ja vaarallinen!" voi avautua. Napsauta Lupaan olla varovainen ja varsinainen about:config-sivu aukeaa.
  2. Kirjoita browser.newtab.url hakukenttään.
  3. Kaksoisnapsauta browser.newtab.url -asetusta ja muuta kentän osoite osoitteesta about:newtab osoitteeseen about:blank. Voit vaihtaa sen myös osoitteeksi about:home, jolloin näytetään Firefoxin Google-aloitussivu, tai voit kirjoittaa omavalintaisen osoitteesi, esimerkiksi google.fi.
  4. Napsauta OK-painiketta ja sulje about:config-välilehti.

Kohtasitko ongelmia?

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/LFouVP