Uusi välilehti -sivu – näytä, piilota ja muokkaa sivuja, joilla vierailet eniten | Ohje

Uusi välilehti -sivu – näytä, piilota ja muokkaa sivuja, joilla vierailet eniten

Kun avaat uuden välilehden, Firefox näyttää verkkosivut, joilla vierailet eniten, jotta niille siirtyminen olisi helpompaa. Näytämme tässä artikkelissa, kuinka voit kiinnittää siihen sivuja, muuttaa sijoittelua tai halutessasi poistaa toiminnon jopa käytöstä.

Huomaa: Tämä artikkeli ei koske versiotasi Firefoxista. Tarvitset viimeisimmän Firefox -version, jonka voit ladata osoitteesta mozilla.org/firefox.

Kuinka voin järjestellä verkkosivuja uudessa välilehdessä?

Firefox näyttää uusi välilehti -sivulla verkkosivuja, jotka on järjestelty käyntitiheyden ja viimeisimmän käyntihetken mukaan. Voit kiinnittää, poistaa ja järjestellä uusi välilehti -sivulla näkyviä sivuja helposti.

Verkkosivun kiinnittäminen

• Napsauta nuppineulakuvaketta verkkosivun kuvan vasemmassa yläkulmassa lukitaksesi sen nykyiseen kohtaan.

Pin site - Win

Verkkosivun lisääminen

Voit avata kirjanmerkkiarkiston ja raahata kirjanmerkkejä uusi välilehti -sivulle.

1. Avaa Arkisto-ikkuna napsauttamalla Kirjanmerkit-painiketta Bookmarks button win 2 navigointipalkin oikeassa reunassanapsauttamalla valikkopalkissa Kirjanmerkit-valikkoanapsauttamalla Firefox-ikkunan yläosassa Kirjanmerkit-valikkoa ja valitsemalla Näytä kaikki kirjanmerkit.

Avaa Arkisto-ikkuna napsauttamalla Kirjanmerkit-painiketta Bookmarks-29 ja valitsemalla Näytä kaikki kirjanmerkit.

2. Raahaa kirjanmerkki uusi välilehti -sivulle.

Add Bookmark to New Tab Page Add Bookmark to New Tab Page - Mac Add Bookmark to New Tab Page - Lin

Verkkosivun poistaminen

• Napsauta "X"-painiketta verkkosivun kuvan oikeassa yläkulmassa poistaaksesi sen uusi välilehti -sivulta.

Delete site - Win
Huomaa: Jos poistat sivun vahingossa, voit palauttaa sen napsauttamalla Kumoa sivun ylälaidassa. Voit palauttaa useampia napsauttamalla Palauta kaikki.

Verkkosivujen järjestäminen uudelleen

• Raahaa sivu hiirellä haluamaasi kohtaan. Jos sivua ei oltu aiemmin "kiinnitetty", se kiinnitetään nyt.
    Rearrange sites - Win Rearrange sites - Mac Rearrange sites - Lin

Kuinka poistan uuden välilehden verkkosivut käytöstä?

Jos et halua nähdä verkkosivuja, joilla vierailet eniten, uudessa välilehdessä, voit piilottaa ne helposti:

• Avaa uusi välilehti ja napsauta kuvaketta sivun oikeassa yläkulmassa piilottaaksesi verkkosivut tai näyttääksesi ne uudelleen.
    Hide New Tab - Win Hide New Tab - Mac Hide New Tab - Lin

Jos olet huolissasi tietosuojastasi, voit poistaa toiminnon kokonaan käytöstä:

1. Kirjoita osoitepalkkiin about:config ja paina Enteriä.

• About:config-sivun varoitus "Tämä sivu on ladattu ja vaarallinen!" voi avautua. Napsauta Lupaan olla varovainen ja varsinainen about:config-sivu aukeaa.
  2. Kirjoita browser.newtab.url hakulaatikkoon.
  3. Kaksoisnapsauta browser.newtab.url -asetusta ja muuta kentän osoite osoitteesta about:newtab osoitteeseen about:blank. Voit vaihtaa sen myös osoitteeksi about:home näyttääksesi Firefoxin Google-aloitussivun tai kirjoittaa oman osoitteesi, esimerkiksi google.fi.
  4. Napsauta OK-painiketta ja sulje about:config-välilehti.

Kohtasitko ongelmia?

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/LFouVP