Firefox OS:n päivitysten tarkistaminen ja asentaminen

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Odotatko innolla uusimpia Firefox OS:n järjestelmä- ja sovelluspäivityksiä? Laitteesi tarkistaa päivitykset automaattisesti joka päivä, mutta voit halutessasi tarkistaa päivitykset myös itse:

Huomaa: Laitteesi valmistaja ja palveluntarjoajasi vastaavat Firefox OS -järjestelmäpäivitysten tarjoamisesta.

1. Napauta laitteesi SettingsSettings- 2.0 (small)Settings 1.4Settings 1.3-sovellusta
  2. Vieritä alas Device-osioon ja valitse Device information.
  3. Napauta Device information -näytöllä Check now-painiketta. Jos päivityksiä ei ole saatavana, tämä painike näkyy harmaana.
    Check for FxOS Updates
    • Jos päivityksiä on saatavilla, saat siitä hetken kuluttua ilmoituksen näytön yläreunan ilmoitusalueelle. Napauta päivitysilmoitusta, jolloin päivityksen lataus ja asennus aloitetaan.