Tuo kirjanmerkkejä ja henkilökohtaisia tietoja toisesta selaimesta

Tämä artikkeli saattaa olla vanhentunut.

Englanninkieliseen artikkeliin, johon tämä artikkeli pohjautuu, on tehty tärkeä päivitys. Kunnes artikkeli päivitetään, voit siirtyä englanninkieliseen artikkeliin: Import data from another browser

Voit tuoda kirjanmerkkejä ja muita tietoja toisesta tietokoneellesi asennetusta selaimesta.

Voit tuoda kirjanmerkit ja muut tiedot seuraavilla ohjeilla:

1. Napsauta Arkisto-painiketta 57 library icon, ja sen jälkeen Kirjanmerkit. Vieritä alas ja napsauta Näytä kaikki kirjanmerkit. Napsauta Kirjanmerkki-painiketta Bookmarks-29 ja avaa Arkisto-ikkuna napsauttamalla Näytä kaikki kirjanmerkit.

2. Napsauta Kirjasto-ikkunassa Tuo ja varmuuskopioi ja valitse Tuo tietoja toisesta selaimesta.... Ohjattu profiilin tuonti -ikkuna avautuu.
    Import IE - Win1 fx7 - Finnish
    Huomaa: Jos Tuo tietoja toisesta selaimesta... ei ole napsautettavissa (valinta on harmaa), saatat käyttää yksityistä selaustilaa. Poistu tilasta ja yritä uudelleen.
  1. Napsauta Arkisto-painiketta 57 library icon, ja sen jälkeen Kirjanmerkit. Vieritä alas ja napsauta Näytä kaikki kirjanmerkit. Napsauta Kirjanmerkki-painiketta Bookmarks-29 ja avaa Arkisto-ikkuna napsauttamalla Näytä kaikki kirjanmerkit.

2. Napsauta Kirjasto-ikkunassa f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.pngTuo ja varmuuskopioi ja valitse Tuo tietoja toisesta selaimesta....
    Huomaa: Jos Tuo tietoja toisesta selaimesta... ei ole napsautettavissa (valinta on harmaa), saatat käyttää yksityistä selaustilaa. Poistu tilasta ja yritä uudelleen.

Valitse selain, josta haluat tuoda kirjanmerkit ja muut tiedot Firefoxiin, ja jatka sitten ikkunan ohjeiden mukaisesti tuodaksesi tiedot.

Jos ohjattu tuonti ei tunnista toista selaintasi, voit silti tuoda kirjanmerkkisi viemällä ja tallentamalla ne ensin HTML-tiedostoon. Vieraile selaimen tukisivustolla, jos tarvitset lisäohjeita.

Voit lukea lisätietoja seuraavista artikkeleista: