Toimiiko Firefox Windows 8:lla ja Windows RT:llä? | Ohje

Toimiiko Firefox Windows 8:lla ja Windows RT:llä?

Oletko päivittämässä Windows 8:aan tai ostamassa uutta tietokonetta? Oletko ostamassa taulutietokoneen, jossa on Windows 8 tai Windows RT (esimerkiksi Surfacen)? Tässä artikkelissa kerrotaan, missä Windows 8 -versioissa Firefox toimii.

Huomaa: Tämä artikkeli koskee vain Windowsia.

Toimiiko Firefox Windows 8:n työpöytänäkymässä?

Firefox 17 on ensimmäinen Firefox-versio, joka tukee Windows 8:aa virallisesti, vaikkakin myös vanhempien Firefox-versioiden pitäisi toimia ilman suurempia ongelmia. Lue Firefox 17:n järjestelmävaatimukset saadaksesi lisätietoja.

Toimiiko Firefox Windows 8:n Metro-näkymässä?

Firefoxin Nightly-versio sisältää kokeellisen tuen Windows 8:n Metro-näkymälle. Voit auttaa meitä testaamaan Windows 8:n Metro-tukea Firefoxin Nightly-versiossa. Voit lukea lisätietoja artikkelista How do I launch Firefox for Windows 8 Touch?

Toimiiko Firefox Windows RT:llä?

Firefox ei ole saatavilla Windows RT:lle.