Template:resetsteps

Muutoksen tiedot
  • Muutoksen tunniste: 39216
  • Luotu:
  • Luonut: Atte
  • Kommentti: translated
  • Tarkistettu: Kyllä
  • Tarkistettu:
  • Tarkistaja: funky
  • Onko hyväksytty? Kyllä
  • Onko nykyinen versio? Ei
  • Valmis käännettäväksi: Ei
Muutoksen sisältö
  1. Napsauta Firefox-ikkunan yläosan Ohje-valikkoa ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.
    Reset Firefox 1 - WinXP
  2. Napsauta Nollaa Firefox -painiketta Tietoja ongelmatilanteisiin -sivun yläoikeassa kulmassa.
    Reset Firefox 2 - WinXP
  3. Napsauta Nollaa Firefox avautuvassa varmistusikkunassa jatkaaksesi.
  4. Firefox suljetaan ja nollataan. Kun toiminto on suoritettu, uusi ikkuna aukeaa, jossa listataan tuodut tiedot. Napsauta Valmis ja Firefox avautuu.
  1. Napsauta Firefox-ikkunan yläosan Firefox-painiketta, mene Ohje alivalikkoon
    ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.
    Troubleshooting info - win
  2. Napsauta Nollaa Firefox -painiketta Tietoja ongelmatilanteisiin -sivun yläoikeassa kulmassa.
    Reset Firefox - Win - 1
  3. Napsauta Nollaa Firefox avautuvassa varmistusikkunassa jatkaaksesi.
  4. Firefox suljetaan ja nollataan. Kun toiminto on suoritettu, uusi ikkuna aukeaa, jossa listataan tuodut tiedot. Napsauta Valmis ja Firefox avautuu.
  1. Napsauta valikkopalkissa Ohje-valikkoa ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Troubleshooting info - mac
  2. Napsauta Nollaa Firefox -painiketta Tietoja ongelmatilanteisiin -sivun yläoikeassa kulmassa.
    Reset Firefox - Mac - 1
  3. Napsauta Nollaa Firefox avautuvassa varmistusliuskassa jatkaaksesi.
  4. Firefox suljetaan ja nollataan. Kun toiminto on suoritettu, uusi ikkuna aukeaa, jossa listataan tuodut tiedot. Napsauta Valmis ja Firefox avautuu.
  1. Napsauta Firefox-ikkunan ylälaidassa Ohje -valikkoa ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.
    Troubleshooting info - lin
  2. Napsauta Nollaa Firefox -painiketta Tietoja ongelmatilanteisiin -sivun yläoikeassa kulmassa.
    Reset Firefox - Lin - 1
  3. Napsauta Nollaa Firefox avautuvassa varmistusliuskassa jatkaaksesi.
  4. Firefox suljetaan ja nollataan. Kun toiminto on suoritettu, uusi ikkuna aukeaa, jossa listataan tuodut tiedot. Napsauta Valmis ja Firefox avautuu.