Template:OpenBookmarksLibrary

Avaa Arkisto-ikkuna napsauttamalla Kirjanmerkit-painiketta Bookmarks button win 2 navigointipalkin oikeassa reunassanapsauttamalla valikkopalkissa Kirjanmerkit-valikkoanapsauttamalla Firefox-ikkunan yläosassa Kirjanmerkit-valikkoa ja valitsemalla Näytä kaikki kirjanmerkit.

Avaa Arkisto-ikkuna napsauttamalla Kirjanmerkit-painiketta Bookmarks-29 ja valitsemalla Näytä kaikki kirjanmerkit.

Nämä mahtavat henkilöt auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin: funky, occi, jjuslin. Sinäkin voit auttaa - lue lisää.