Template:Open Add-ons

Valitse Firefox-ikkunan ylälaidasta Firefox-painikeValitse valikkopalkista TyökalutValitse Firefoxin valikkopalkista Työkalut, ja napsauta sitten valikkoa Lisäosat. Lisäosien hallinta -välilehti aukeaa.

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse Lisäosat. Lisäosien hallinta -välilehti avautuu.

• Valitse Lisäosien hallinta -välilehdellä {{{type}}} -paneeli.Valitse Lisäosien hallinta -välilehdellä {{{type}}} -paneeli.
  • Nämä mahtavat henkilöt auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin: funky, jjuslin. Sinäkin voit auttaa - lue lisää.