Template:ImportHTMLBookmarks

Napsauta Arkisto-painiketta 57 library icon , ja sen jälkeen Kirjanmerkit. Vieritä alas ja napsauta Näytä kaikki kirjanmerkit. Napsauta Kirjanmerkki-painiketta Bookmarks-29 ja avaa Arkisto-ikkuna napsauttamalla Näytä kaikki kirjanmerkit.

• Napsauta Arkisto-ikkunan työkaluriviltä f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Tuo ja varmuuskopioi ja valitse Tuo kirjanmerkit HTML-tiedostosta....
    Importing HTML Bookmarks - Win fx7
  • Etsi avautuvassa Tuo kirjanmerkkitiedosto -ikkunassa HTML-tiedosto, jonka haluat tuoda ja valitse se.
  • Napsauta Avaa painiketta. Tuo kirjanmerkkitiedosto -ikkuna sulkeutuu.
  • Sulje Arkisto-ikkuna.
  • // Nämä mahtavat henkilöt auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin:Jarmo. Sinäkin voit auttaa.