Template:donottrack

Seuraamisenesto on oletuksena pois käytöstä, paitsi Yksityisessä selauksessa, jossa se on oletusarvoisesti käytössä. Saat sen käyttöön seuraavasti:

1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx Menu Fx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.
  2. Valitse Tietosuoja-paneeli.
  3. Napsauta muokata Älä seuraa -asetuksia. -linkkiä.
  4. Varmista, että Käytä Älä seuraa -ominaisuutta aina on valittuna.
    Fx49Privacy-DoNotTrack
  5. Napsauta OK.
  6. Sulje about:preferences -sivu. Kaikki tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti.
  1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx Menu Fx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.
  2. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus -paneeli.
  3. Vieritä Seurannan suojaus -osioon.
    Fx56Privacy&Security-DoNotTrack Fx57DoNotTrack
  4. Valitse Lähetä sivustoille Älä seuraa -signaali, että et halua sinua seurattavan -kohdan alapuolelta asetus Aina.
  5. Sulje about:preferences -sivu. Kaikki tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti.
// Nämä mahtavat henkilöt auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin:Jarmo. Sinäkin voit auttaa.