Tekstin koko ja suurennus - suurenna verkkosivujen kokoa

Muutoksen tiedot
  • Muutoksen tunniste: 2210
  • Luotu:
  • Luonut: Atte
  • Kommentti: knowledge base
  • Tarkistettu: Kyllä
  • Tarkistettu:
  • Tarkistaja: AnonymousUser
  • Onko hyväksytty? Kyllä
  • Onko nykyinen versio? Ei
  • Valmis käännettäväksi: Ei
Muutoksen sisältö

Sivun suurennus on Firefox 3:n uusi toiminto, joka sallii käyttäjän suurentaa tai pienentää verkkosivujen kokoa luettavuuden parantamiseksi.

Kuinka sivun suurennusta käytetään

Näppäimistö

• Suurentaaksesi sivun kokoa, paina ja pidä pohjassa CmdCtrl-näppäintä ja paina + -näppäintä.
  • Pienentääksesi sivun kokoa, paina ja pidä pohjassa CmdCtrl-näppäintä ja paina --näppäintä.
  • Palauttaaksesi sivun koon normaaliksi, paina ja pidä pohjassa CmdCtrl-näppäintä ja paina 0-näppäintä.

Hiiri

Jos hiiressäsi on vierityspainike, paina ja pidä pohjassa näppäimistön Ctrl-painiketta ja vieritä hiirellä ylöspäin suurentaaksesi tai alaspäin pienentääksesi.

Valikko

1. Avaa Firefox-ikkunan yläosassa olevavalikkopalkissa oleva Näytä-valikko ja valitse Sivun suurennus.
  2. Valitse Suurenna, Pienennä tai Palauta.
    • Voit valita Muuta vain tekstin kokoa, joka tekee komennot toimiviksi vain tekstiin, ei kuviin.