Supersankareita etsitään!

Muutoksen tiedot
  • Muutoksen tunniste: 35887
  • Luotu:
  • Luonut: Atte
  • Kommentti: updated
  • Tarkistettu: Kyllä
  • Tarkistettu:
  • Tarkistaja: funky
  • Onko hyväksytty? Kyllä
  • Onko nykyinen versio? Ei
  • Valmis käännettäväksi: Ei
Muutoksen sisältö

superheroes

Onnittelut ensimmäisen testin läpäisemisestä. Selvitit tiesi tälle sivulle ja olet vain kahden pienen askeleen päässä liittymisestä loistavaan avustajajoukkoomme. Sinun tulee enää luoda tunnus ja valita tapa, jolla haluat avustaa.

1. Luo tunnus

Luomalla tunnuksen voit vastata kysymyksiin ja muokata artikkeleita, ja pystyt seuraamaan muokkauksiasi ja saamaan niistä mainetta ja kunniaa.

2. Valitse yksi näistä avustustavoista!

Liity mahtavaan armeijaamme

Rakastatko Firefoxia, mutta ehdit käyttää vain hetken auttamiseen? Auta muita Firefox-käyttäjiä Twitterissä. Se on hauskaa ja koukuttavaa. Kaikki hyvä alkaa twiittaamisesta!

Vastaa tukikysmyksiin keskustelualueella

Toinen nopea ja helppo tapa auttaa! Jaa Firefox-tietouttasi ohjaamalla käyttäjiä oikeisiin tukiartikkeleihin ja antamalla virheenetsintäohjeita yksilöllisiin kysymyksiin. Etsimme parhaillaan erityisesti henkilöitä, joilla on pääsy Firefoxin Android-versioon.

Paranna tukikantaa

Jos haluat kirjoittaa tai opettaa, tukikannan artikkeleiden parantaminen on paras tapa auttaa tuhansia ihmisiä joka viikko. Etsimme parhaillaan englanninkielisten artikkeleiden oikolukijaa ja Linux-artikkeleiden tarkistajaa.

Käännä Firefox-ohjeita

Käännä tukikantaa kielellesi ja auta meitä tekemään Firefox-tuesta kansainvälistä! Katso Mozillan tukikannan lokalisointi -artikkelista kielet, joissa tarvitsemme apua.

Hieman tietoa meistä

Firefox-tuki, tunnetaan myös nimellä SUMO (lyhenne tulee osoitteestamme, SUpport.MOzilla.org), ei ole vain paikka, josta Firefox-käyttäjät saavat tukea, vaan myös avustajiemme kansanvälinen yhteisö. Firefox-käyttäjien kanssa toimimisen lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä myös muiden tiimien, kuten laadunvalvonnan ja Firefoxin kehittäjien, kanssa, jotta uudet ongelmat dokumentoidaan ja korjataan mahdollisimman nopeasti. Tapaat tiimimme sivustomme kiitossivulla!

Kerro meille

Haluamme kuunnella sinua! Onko sinulla ideoita Firefox-tuen parantamiseksi, kysymyksiä auttamisesta vai haluatko vain tietää lisää meistä? Täällä pääset yhteyksiin: